Εκδήλωση του Συλλόγου Μοτοσυκλετιστών Σύρου

Ο Μοτοσυκλετιστικός σύλλογος Σύρου ( ΜΟ.ΣΥ.Σ) πραγματοποίησε την Κυριακή 20-3-2016 με επιτυχία μια μοναδική εκδήλωση ενημέρωσης γύρω από την μοτοσυκλέτα!
1ο SYROS Moto training μια εκδήλωση που τα είχε όλα, πρώτες βοήθειες ώστε να γνωρίζουμε κάποια πράγματα που μπορεί να μας σώσουν ή να σώσουμε εμείς μια ζωή, αυτό το κεφάλαιο περιελάμβανε κατάγματα, πεσμένο άντρα με κράνος από τροχαίο και φυσικά τεχνητή αναπνοή!
Θεωρητική ενημέρωση για το τι πρέπει να γνωρίζουμε για την μοτοσυκλέτα μας ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο Προετοιμασμένοι για την καθημερινή μας βόλτα ή ένα όμορφο και ασφαλές ταξίδι, εδώ είχαμε επιλογή σωστού εξοπλισμού , τυχόν αλλαγές επάνω στην μοτοσυκλέτα για να την φέρουμε στα μέτρα μας, οδηγίες για σωστή πορεία και αντίληψη αυτής!
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πρακτική εξάσκηση στην πίστα επάνω σε φρεναρίσματα και στροφές ώστε να είμαστε πιο εξοικειωμένοι!!!
Τέλος θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, την ταβέρνα ¨Στου Νικόλα¨ στα αδειατα , για την διάθεση τόσο της ταβέρνας όσο και του χώρου των καρτ , το προσωπικό του ΕΚΑΒ για την πολύ όμορφη και κατατοπιστική ενημέρωση, το Γιάννη Διατσίδη για την μεταφορά των γνώσεων και των εμπειριών του και όσους βοήθησαν για την διεξαγωγή της εκδήλωσης !!!