Σύρος: Κάλυψη κενών θέσεων μαθητών στο 4ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο

  • Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024 - 09:40

Από το 4ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ερμούπολης γίνεται γνωστό ότι προέκυψαν κενές θέσεις μαθητών και μαθητριών, στις ακόλουθες τάξεις:

Α': 2 θέσεις

Β' : 2 θέσεις

Γ' : 1 θέση

Δ' : 2 θέσεις

Οι αιτήσεις συμμετοχής στην κλήρωση κατατίθενται από σήμερα, Πέμπτη 19-9-2024 έως και την Τρίτη 24/9/23 στις 08:30. Η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 24/9/24 στις 9:00.

Οι υπεύθυνες δηλώσεις –αιτήσεις θα συμπληρωθούν ξεχωριστά και από τους δύο γονείς που αιτούνται τη συμμετοχή του παιδιού τους στην κλήρωση (επισυνάπτεται υπόδειγμα) αποστέλλονται είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της σχολικής μονάδας ενδιαφέροντος, 4dimermo@sch.gr (μετά από την αποστολή παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσετε και με τη σχολική μονάδα στο 2281082241 για επικύρωση παραλαβής της αίτησης) είτε κατατίθενται χειρόγραφα στη σχολική μονάδα.

• Σε κάθε αίτηση αποδίδεται κωδικός που είναι ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης.

• Οι γονείς/κηδεμόνες των ενδιαφερόμενων μαθητών/τριών δικαιούνται να καταθέσουν αίτηση σε ένα μόνο Πειραματικό Σχολείο.

• Η συμμετοχή στην κλήρωση επιτρέπεται ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής του/της μαθητή/τριας.

• Η κλήρωση διενεργείται στα οικείο Πειραματικό Σχολείο με ευθύνη του ΕΠΕΣ και των οργάνων διοίκησης του σχολείου από τριμελή επιτροπή που ορίζεται από το ΕΠΕΣ και τα όργανα διοίκησης του σχολείου. Στην κλήρωση δύναται να παρασταθούν εκπρόσωποι του συλλόγου γονέων/κηδεμόνων του σχολείου. Η αρμόδια Επιτροπή Κλήρωσης έχει ως έργο της, την διεξαγωγή της κλήρωσης και την σύνταξη του σχετικού πρακτικού διενέργειας κλήρωσης, συνοδευόμενο από συνημμένο πίνακα κατάταξης, όπως προκύπτει από τη διαδικασία, το οποίο υποβάλλει στο ΕΠ.Ε.Σ., με το πέρας της διαδικασίας.

• Η κλήρωση ολοκληρώνεται όταν εξαχθούν όλοι οι κλήροι από την κληρωτίδα και καταρτίζεται πίνακας με τη σειρά εξαγωγής και τους κωδικούς. Το ΕΠΕΣ επικυρώνει το αποτέλεσμα και γνωστοποιεί με σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του και τον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου.

• Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το σχολεία.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: για το 4ο Πειραματικό Δημοτικό : 2281082241

EMAIL: 4dimermo@sch.gr