Την Τρίτη στις 16:30 ο Φοίνικας Σύρου φιλοξενείται στο κλειστό της Πολίχνης από τον Πήγασο

Για την πρόκριση και μόνο

  • Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 31 Ιαν. 2023 - 19:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Πήγασος Πολίχνης και Φοίνικας Σύρου ONEX θα διασταυρώσουν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα τα… ξίφη τους, καθώς θα αναμετρηθούν για τον θεσμό του κυπέλλου.

Οι Συριανοί να θυμίσουμε εδώ πως είχαν επικρατήσει το Σάββατο με 0-3 σετ, έπειτα από ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Οι Συριανοί δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην ομάδα της Πολίχνης και πήραν εύκολα το τρίποντο της νίκης. Ένα τρίποντο που έδωσε ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στους παίκτες του Αλεξάντερ Σένισιτς. Το «Πειρατικό» με την καθαρή του νίκη στο εκτός έδρας ματς με τον Πήγασο Πολίχνης ανέβηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς, έναντι 20 της Κηφισιάς και πλέον βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από τον τέταρτο Μίλωνα, ο οποίος ηττήθηκε με 3-1 από τον Παναθηναϊκό. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη αρκετό δρόμο και πολλές ανατροπές, όμως ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ δείχνει να πατά καλύτερα εντός αγωνιστικού χώρου και να κοιτά στα μάτια όλους τους αντιπάλους. Οι Συριανοί στο παιχνίδι της Τρίτης θέλουν μόνο νίκη, θα πρέπει ταυτόχρονα να αφήσουν πίσω τους το ματς του πρωταθλήματος και να διεκδικήσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Μην ξεχνάμε πως ο Φοίνικας ONEX έχει ήδη έναν αποκλεισμό, καθώς έχει μείνει εκτός τελικού του League Cup. Για το λόγο αυτόν η ομάδα του κ. Σένισιτς δείχνει αποφασισμένη να τα δώσει όλα στο ματς με τον Πήγασο, καθώς θέλει την πρόκριση και μόνο. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 16:30 στο κλειστό της Πολίχνης.

«Είναι διαφορετικό παιχνίδι»

Να αφήσουν πίσω τους το παιχνίδι πρωταθλήματος και να τα δώσουν όλα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος σημείωσε ο Δημήτρης Χαραλαμπίδης του Φοίνικα Σύρου ONEX.

«Στο παιχνίδι αυτό ο Πήγασος Πολίχνης δεν έχει να χάσει απολύτως τίποτα. Θα παίξει πιο ελεύθερα και χωρίς άγχος, προσπαθώντας να μας πιέσει. Εμείς από την πλευρά μας δεν πρέπει να εφησυχάσουμε μετά τη νίκη μας το Σάββατο, καθώς πρόκειται για εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Επιδεικνύοντας όμως την ίδια σοβαρότητα όπως στον αγώνα του πρωταθλήματος, πιστεύω θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση»
.