Καλή αθλητική σεζόν

  • Δευτέρα, 26 Αυγούστου, 2019 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 26 Αυγ. 2019 - 12:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Οι ομάδες σιγά – σιγά η μία μετά την άλλη θα ξεκινήσουν την προετοιμασίας της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι περισσότερες κινήσεις κυρίως στο μεταγραφικό κομμάτι έχουν ολοκληρωθεί, μένει μόνο ο Φοίνικας σε τοπικό επίπεδο να συμπληρώσει… το παζλ για τη σεζόν που θα έρθει. Πρώτη… επίσημη ημέρα για τον Φοίνικα αναμένεται να είναι τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου κι όλοι στη διοίκηση του «Πειρατικού» πιστεύουν ότι θα έχουν τελειώσει και με τις μεταγραφές. Ο κ. Παβλίσεβιτς θα πραγματοποιήσει τις τελικές επαφές με τη διοίκηση ώστε να σχεδιαστούν όλα όσα αφορούν το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας, αλλά και να κλειστούν τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα της Σύρου για το τελικό της… μοντάρισμα. Η ευχή και η ελπίδα είναι να δημιουργηθεί ένα ισχυρό και δυνατό σύνολο ώστε να συνεχιστή η καλή εικόνα που έχει ήδη δημιουργήσει στη Volley league. Μία Volley League που θα υπάρχουν δυνατές ομάδες καθώς στο… κόλπο μπαίνει και ο Παναθηναϊκός. Οπότε μέσα στο γκρουπ των ομάδων εκτός από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ θα είναι και ο Παναθηναϊκός. Ευχής έργον είναι μέσα σ’ αυτές να είναι και ο Φοίνικας Σύρου. Όλα θα εξαρτηθούν από τις τελικές κινήσεις και τους ξένους που θα έρθουν. Ο κόσμος περιμένει και θέλει να δει, αλλά και ταυτόχρονα εύχεται να μην μπαίνει η ομάδα κάθε καλοκαίρι στην ίδια… περιπέτεια. Κούρασε και κουράστηκε, καθώς τα τελευταία χρόνια υπάρχει αυτή η ανασφάλεια, η αβεβαιότητα και όλοι παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα για το ποιες θα είναι οι εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο.

Ο Φοίνικας θα πρέπει να βρει μία σταθερότητα και να μπορεί να σχεδιάζει το μέλλον του όχι μετά από… τρεις μήνες από την ημέρα λήξης του πρωταθλήματος, αλλά αμέσως με το που ολοκληρωθεί η σεζόν.

Πάμε από το βόλεϊ στο ποδόσφαιρο, όπου μετά από χρόνια η Ελλάς Σύρου πατά επίσημα… χορτάρι και μάλιστα το κάνει με… ηχηρό τρόπο έπειτα και την τελευταία της συμφωνία με τον Σταμούλη. Ο Έμπειρος αθλητής από τον Α.Ο. Σύρου κατέληξε στην ομάδα του Νίκου Βουτσίνου σε ένα καλοκαίρι που σημαδεύτηκε από την  μεγάλη… φυγή ποδοσφαιριστών από το Ιστορικό σωματείο του Α.Ο. Σύρου και κατευθύνθηκαν στην Ελλάς.

Είναι δεδομένο πως σε ποδοσφαιρικό επίπεδο θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον αφού τόσο στην Α’ όσο και στην Β’ θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Στην Α’ έχω αναφερθεί πως υπάρχουν τρεις ομάδες με τους ίδιους στόχους, Α.Ο. Σύρου, Α.Ο. Μυκόνου και Πανναξιακός θα προσπαθήσουν να πάρουν τον τίτλο και ταυτόχρονα το εισιτήριο για την Γ’ Εθνική. Σφήνα στις  ομάδες αυτές θέλει να μπει ο Πύργος από την Σαντορίνη ο οποίος έχει δημιουργήσει μία αρκετά καλή ομάδα και όλοι περιμένουν να δουν την εικόνα του κι εντός αγωνιστικού χώρου.

Τέλος η Ελλάς Σύρου επιστρέφει με στόχο τον πρωταθλητισμό, αφού θέλει από την πρώτη κιόλας χρονιά να εξασφαλίσει μία από τις θέσεις που οδηγούν στην Α’ κατηγορία.

Διαβάστε ακόμα