Μία ακόμη χαμένη… ευκαιρία

  • Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου, 2020 - 06:20
  • /   Eνημέρωση: 10 Φεβ. 2020 - 20:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Η κύκλος του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Κυκλάδων μετά και τη νίκη του Πανναξιακού επί της Σερίφου σιγά – σιγά κλείνει. Η ομάδα της Νάξου πλέον όχι μόνο κρατά γερά τον τίτλο κατά πολλούς τον έχει… αγκαλιάσει κιόλας. Πλέον ουσιαστικά μένουν μόνο τα… τυπικά αφού στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές θα πρέπει να κάνει δύο γκέλες. Επομένως, όσοι γνωρίζουν καλά το Κυκλαδικό ποδόσφαιρο πιστεύουν ότι η υπόθεση… τίτλος έχει τελειώσει και η Σύρος για ακόμη μία φορά έφτασε κοντά στην… πηγή όμως νερό δεν ήπιε. Ο Α.Ο. Σύρου έχασε μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι τέλους, καθώς οι… λάθος χειρισμοί ήταν αυτοί που ουσιαστικά του στέρησαν τον πρωτάθλημα. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου αν και ήταν… ζεστή από την αρχή και το έδειξαν με την παρουσία τους στο παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στον Πανναξιακό  η συνέχεια δεν ήταν… ανάλογη. Η ομάδα του Γιώργου Ρούσσου ποτέ δεν έπιασε την απόδοση που ήθελε τόσο ο ίδιος όσο και η ίδια η διοίκηση του Α.Ο. Σύρου. Μπορεί το έμψυχο δυναμικό του Α.Ο. Σύρου να ήταν… ικανό να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, αρχικά οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές αδίκησαν τους εαυτούς τους, αλλά και η ίδια η διοίκηση σπατάλησε ακόμη ένα χρόνο, στερώντας από τους φιλάθλους την χαρά της διεκδίκησης του τίτλου. Από εκεί και πέρα μπορεί εν μέρει ο Α.Ο. Σύρου να νιώθει το αίσθημα της αδικίας καθώς εκείνο το Σαββατοκύριακο αναβλήθηκαν όλα τα παιχνίδια της κατηγορίας, όμως από την στιγμή που το δικό μας ήταν κανονικά στο πρόγραμμα έπρεπε να ταξιδέψει και να παίξει το παιχνίδι κόντρα στον Πανναξιακό.

Έγραψε… ιστορία ο Φοίνικας Σύρου – ONEX

Πριν από μερικά εικοσιτετράωρα η Σύρος μέσω του Φοίνικα έγραψε μία ακόμη «χρυσή» σελίδα στην ιστορία της στο άθλημα του βόλεϊ με τη νίκη – πρόκριση στο final four του κυπέλλου Ελλάδος. Το «Πειρατικό» επικράτησε με 3-1 του Παναθηναϊκού σε ένα κατάμεστο κλειστό, με τους φιλάθλους να δίνουν δυναμικό παρών και εμψύχωναν τους παίκτες του Ράτκο Παβλίσεβιτς από την αρχή έως το τέλος. Είναι γνωστό πως η Σύρος αποτελεί μία από τις καλύτερες έδρες στην Ελλάδα, καθώς εδώ δεν υπάρχει… βία και κάθε ματς είναι γιορτή. Το κλίμα είναι άριστο για κάθε αθλητή και όλοι μετά το τέλος κάθε αναμέτρησης δηλώνουν ευτυχισμένοι που αγωνίσθηκαν στο κλειστό της Σύρου.

Τώρα, όσον αφορά την κόντρα που έχει δημιουργηθεί για το καλό του Φοίνικα να ρίξουν άπαντες νερό στο… κρασί τους, να διατηρηθεί η ισορροπία και η ομάδα να προχωρήσει χωρίς προβλήματα. Άλλωστε η ONEX το έχει θέσει ως όρο πως για να είναι στην ομάδα θέλει όλο το νησί (κόσμος και φορείς) να στηρίζει τον Φοίνικα. Δεν χρειάζεται για μία διοργάνωση, ή για οτιδήποτε άλλο να χαλάσει ότι δημιουργήθηκε με… κόπο. Θα πρέπει κάποια εσωτερικά προβλήματα να μένουν… εσωτερικά.  

Διαβάστε ακόμα