Ευχαριστήριο του Αθλητικού Συλλόγου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης "ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ"

  • Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024 - 14:25

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης "Δημήτριος Βικέλας", με μεγάλη Χαρά και Ικανοποίηση συμμετείχε σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες που έλαβαν χώρα από τις 06 έως και τις 09 Απριλίου 2024 στην Πλατεία Μιαούλη, στα πλαίσια της «Εβδομάδα Αθλητικής, Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής Παιδείας, Ιστορίας και Αξιών - Δημήτριος Βικέλας».

Ιδιαίτερη χαρά αποτέλεσε, η αθρόα συμμετοχή μικρών παιδιών που ήθελαν να γνωρίσουν και να προσεγγίσουν "βιωματικά", μέσω των πρόθυμων προπονητών του Συλλόγου μας, το υπέροχο και μοναδικό άθλημα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Πινγκ-πονγκ), που δεν έχει όριο ηλικίας και δεν ξεχνιέται ποτέ ς Στο σημείο αυτό θεωρούμε υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τους κάτωθι χορηγούς μας, που χωρίς την σημαντική συμβολή)/στήριξή τους δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε την προσπάθεια μας, ώστε να μας γνωρίζουν όσο περισσότερα νέα παιδιά του Νησιού μας, ότι υπάρχει και αυτός ο Αθλητικός Σύλλογος που προσπαθεί εδώ και ενάμιση χρόνο, την διάδοση αυτού του ωραίου αθλήματος.

Συγκεκριμένα Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους κάτωθι:

1) Την επιχείρηση "Ερμής Μεταφορική" και τον κ. Νίκο Αληφραγκή, για την ασφαλή μεταφορά των τραπεζιών της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης από την αίθουσα μας στην Πλατεία Μιαούλη και επιστροφή τους καθώς επίσης και για την προμήθεια t-shirt με το έμβλημα του Συλλόγου μας.

2) Την επιχείρηση "!5ΙΑΝΒ ΕΟΟΟ" και τους αδελφούς Κρυστάλλη, για την προμήθεια Ι-5ίιΊΓ με το έμβλημα του Συλλόγου μας.

3) Την επιχείρηση "ΒΙΟ[ΙΕΑΝ" και την κυρία Ηλιάνα Σουλίρα, νια την προμήθεια σχετικού Αθλητικού εξοπλισμού.

4) Τον κ. Ρένο Φρέρη, για την προμήθεια του λάβαρου του Αθλητικού Συλλόγου μας καθώς επίσης για την εν γένει υποστήριξη στον Σύλλογο μας, προς επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει για την εδραίωσή του στο τοπικό αθλητικό γίγνεσθαι.

5) Το 4ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Σύρου για την ευγενική παραχώρηση της Αίθουσας τους, για την ασφαλή φύλαξη των τραπεζιών μας και λοιπού Αθλητικού εξοπλισμού καθ'όλη την διάρκεια των αθλητικών εκδηλώσεων.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές της προαναφερόμενης εκδήλωσης, τον Δήμο Σύρου - Ερμούπολης και φυσικά τον εμπνευστή του συγκεκριμένου εγχειρήματος που επιθυμούμε να γίνει Θεσμός, τον Κυκλαδίτη Υπουργό Αθλητισμού κ. Ιωάννη Βρούτση.

Ελπίζουμε πολύ σύντομα, να αποκτήσουμε κατάλληλη Αίθουσα, προκειμένου όλα τα Νέα παιδιά που ήρθαν και γνώριζαν βιωματικά την Επιτραπέζια Αντισφαίριση, να έχουν το δικό τους μόνιμο χώρο, προκειμένου να μάθουν και να παίζουν ανεμπόδιστα Πινγκ-Πονγκ. Γιατί αυτό το παιδικό χαμόγελο χαράς και ικανοποίησης [2] από την γνωριμία με Το πινγκ πονγκ, δεν Πρέπει να χαθεί, αλλά να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο!!! Θα είναι μία σημαντική προσφορά στην Νέα Γενιά του Νησιού μας!!!