Η πρωταθλήτρια Βελγίου Hanne Maudens στο Aligenis Μήλος meeting

Ένα ακόμη σπουδαίο όνομα του ευρωπαϊκού αθλητισμού θα λάβει μέρος στους αγώνες της Μήλου και συγκεκριμένα στο Aligenis meeting.
Η Hanne Maudens έχει ήδη ένα αργυρό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κ20, όπως κι ένα χάλκινο στο αντίστοιχο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Η αθλήτρια από το Βέλγιο έχει ατομικό ρεκόρ 6.252 βαθμούς. Στόχος της Maudens είναι να βρει τη φόρμα της και να επιστέψει στις καλές εμφανίσεις. Από τα καλά της αθλήματα είναι το άλμα εις μήκος (6.53), αλλά και τα 800 μέτρα (2.06.310). Η Maudens θέλει μέσα από τη συμμετοχή της στους αγώνες της Μήλου να προκριθεί στο φετινό πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση αναφέρει

Το Βέλγιο για μία ακόμη φορά θα δώσει το παρόν στο meeting των Κυκλάδων, καθώς η 27χρονη Hanne Maudens που μετράει ήδη ένα αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ20, ένα χάλκινο στο αντίστοιχο παγκόσμιο και ένα ακόμη χάλκινο στο πανευρωπαϊκό των Κ23 θα βρεθεί στο στάδιο της Μήλου το Σάββατο στις 11 Μαΐου για να πάρει μέρος στον αγώνα.

Με μεγάλο ατομικό ρεκόρ, 6252 βαθμούς, αλλά από το 2018, η Hanna που ζει στο Wetteren και είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου του Ghent,  αυτής της πόλης που εμείς τη λέμε Γάνδη, έρχεται με στόχο να ξαναβρεθεί στις μεγάλες επιδόσεις.

Πολύ καλή στο άλμα σε μήκος (6.53) αλλά και στα 800 μέτρα (2.06.31) θα κυνηγήσει την πρόκριση της στο φετινό Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και γιατί όχι και στους Ολυμπιακούς του Παρισιού.

Ετικέτες: