Έδωσαν υποσχέσεις για το μέλλον

Το τριήμερο από 19 έως 21 Απριλίου φιλοξενήθηκε στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων από τον Άρη Σύρου, η ομάδα του Γ.Σ. Μυκόνου κι πραγματοποιήθηκαν φιλικά παιχνίδια μεταξύ των δύο συλλόγων.

Ο πρώτος αγώνας έγινε την Παρασκευή και αφορούσε το τμήμα μίνι των ακαδημιών του Άρη και η ομάδα της Μυκόνου αναδείχθηκε νικήτρια, με σκορ 30-80. Οι δύο ομάδες άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, αφού έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία στο παιχνίδι τους. Η αποστολή της Συριανής ομάδας αποτελούταν από 27 αθλητές, που πραγματοποίησε το πρώτο της φιλικό παιχνίδι από την ημέρα έναρξης των ακαδημιών.

Στο γήπεδο παρευρέθηκε αρκετός κόσμος δείχνοντας την εμπιστοσύνη τους και την αισιοδοξία τους για την ακαδημία του Άρη Σύρου.

Την επόμενη ημέρα στο παρκέ πήρε σειρά το παιδικό τμήμα και των δύο ομάδων. Εκεί το συγκρότημα του Γ.Σ Μυκόνου επικράτησε με σκορ 50-60.

Τέλος, την Κυριακή και κατόπιν προσκλήσεως του Ιδιωτικού Δημοτικού Σχολείου (ΦΡΕΡ), συμμετείχε στο φιλανθρωπικό μπαζάρ για τη μικρή Χριστίνα. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν και οι Παλαίμαχοι του Άρη Σύρου.

Την αρχή έκαναν τα πιτσιρίκια των ακαδημιών του τμήματος (τζούνιορ), με επίδειξη αθλητικών δραστηριοτήτων. Αμέσως μετά, το τμήμα μίνι έδωσε αγώνα καλαθοσφαίρισης με την αντίστοιχη ομάδα του σχολείου. Το σκορ σ' αυτήν την περίπτωση ήταν το τελευταίο που απασχολούσε τους διοργανωτές, καθώς όπως είπαν, νικητής δεν ήταν κάποια από τις δύο ομάδες, αλλά η Χριστίνα για την οποία διεξάγονταν η εκδήλωση.

Ο Άρης Σύρου ευχαριστήσει το σωματείο του κ. Ρουσσουνέλου (Γ.Σ. Μυκόνου) για την αποδοχή της πρόσκλησης. Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους, που αυτή τη φορά θα είναι στην Μύκονο.

Επίσης, η διοίκηση της Συριανής ομάδας συγχαίρει το Ιδιωτικό Δημοτικό Σχολείων (ΦΡΕΡ), για την σπουδαία φιλανθρωπική κίνηση, αλλά και τους ευχαριστεί και για την πρόσκληση για συμμετοχή της ακαδημίας της ομάδας.