Αθλητές και προπονητές που έγραψαν την δική τους ιστορία στο άθλημα του Μπάσκετ πέρασαν από το νησί της Μυκόνου

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Mykonos Basketball Camp

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε το 1ο Mykonos Basketball Camp,  στο νησί της Μυκόνου. Οι διοργανωτές έδωσαν την ευκαιρία στα παιδιά της Μυκόνου, αλλά και των νησιών του νομού μας που αποφάσισαν να βρεθούν στο νησί των ανέμων για να παίξουν, αλλά και να προπονηθούν, ακολουθώντας τις οδηγίες καταξιωμένων προπονητών.

Το ''1ο Mykonos Basketball Camp''  όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει, με τον δήμο Μυκόνου να δίνει τον καλύτερό του εαυτό, με αποτέλεσμα η διοργάνωση αυτή να είναι στο επίκεντρο των αθλητικών γεγονότων.  Από την πλευρά της η εντεταλμένη αθλητισμού, πολιτισμού και παιδείας του Δήμου Μυκόνου, Ελένη Κοντιζά, σε συνεργασία με τον ΣΕΔΚΑ Κυκλάδων εξασφάλισε μοναδικές στιγμές για μικρούς και μεγάλους, καθώς όσοι συμμετείχαν μόνο καλά λόγια έχουν να πουν.

Την τελευταία ημέρα του camp οι έφηβοι και οι κορασίδες του Α.Ο. Μυκόνου πραγματοποίησαν φιλικά παιχνίδια, με τον Βασίλη Σκουντή να δίνει μία ξεχωριστή νότα στη διοργάνωση, με τη χαρακτηριστική φωνή του γνώριμη καθώς αυτή συνοδεύει όλες τις μεγάλες μπασκετικές εκδηλώσεις. Επίτιμος καλεσμένος στο νησί της Μυκόνου για τη διοργάνωση ήταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Παναγιώτης Γιαννάκης, μέσα από τον λόγο του έδωσε τις κατευθύνσεις παρουσιάζοντας με τον δικό του τρόπο την εξέλιξη ενός αθλητή.
Στο γήπεδο του Γυμνασίου Μυκόνου βρέθηκε ο Δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς, ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Α.Ε. Μυκόνου, Αλέξανδρος Κουκάς, ο αντιπρόεδρος του Α.Ο. Μυκόνου, Νικόλαος Δακτυλίδης, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Τάκης Μάνεσης, ο πρόεδρος ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων και δωματίων, Αντώνιος Δακτυλίδης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εστίασης και Διασκέδασης Μυκόνου, Γιάννης Θεοχάρης καθώς και μέλη της διοίκησης του Α.Ο. Μυκόνου.
Στο ημίχρονο του αγώνα οι διοργανωτές τίμησαν την προπονήτρια του Παναθηναϊκού Ελένη Καπογιάννη και τις αθλήτριες Όλγα Χατζηνικολάου και Λολίτα Λύμουρα για τη συμμετοχή τους στο camp.
Μετά το τέλος του αγώνα οι διοργανωτές τίμησαν τους προπονητές Γιώργος Σκόρδο και Γιώργο Ρουσσουνέλο για την προσφορά τους στην ανάδειξη του Μυκονιάτικου μπάσκετ.

Ετικέτες: