Οι έφηβοι της Πάρου επικράτησαν με 77-59 του ΑΠΑΣ Τα Φανάρια και οι κορασίδες με 28-46 του Μαρπησσαϊκού

Με νίκες έκλεισαν το 2022 τα αγωνιστικά τμήματα του Α.Ο. Πάρου

Με δύο νίκες έκλεισαν τα αγωνιστικά τμήματα του Α.Ο. Πάρου τις υποχρεώσει τους για το 2022. Αρχικά η ομάδα των κορασίδων επικράτησε με 28-46 του Μαρπησσαϊκού. Ένα παιχνίδι το οποίο έκλεισε σχετικά εύκολα για τις τυπικά φιλοξενούμενες, καθώς είχαν καταφέρει να πάρουν διαφορά από την αρχή του αγώνα. Ο Α.Ο. Πάρου μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο δεκάλεπτο είχε ξεφύγει με οκτώ πόντους. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, οι φιλοξενούμενες συνέχισαν να πιέζουν και να ανεβάζουν ακόμη περισσότερο τη διαφορά στο σκορ. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το σκορ να είναι 8-26. Ο Μαρπησσαϊκός από την πλευρά του αν και προσπάθησε να μειώσει και να μπει και πάλι στο παιχνίδι, δεν τα κατάφερε αφού απέναντί του είχε μία ομάδα η οποία γνώριζε τι ήθελε από το παιχνίδι. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Α.Ο. Πάρου να ελέγχει τον ρυθμό και να φτάνει εύκολα στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.

Στο παιχνίδι των εφήβων η ομάδα της Πάρου φιλοξένησε τον ΑΠΑΣ Τα Φανάρια. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, είχαν τις λύσεις μέσα και έξω από την ρακέτα και κράτησαν τη διαφορά ακόμη κι όταν η ομάδα της ορεινής Νάξου προσπάθησε να μειώσει.

Το παιχνίδι ξεκίνησε έχοντας έναν πολύ γρήγορο ρυθμό κι από τις δύο ομάδες με το σκορ να φτάνει σε υψηλά επίπεδα για πρώτη περίοδο. Μάλιστα οι φίλοι του αθλήματος που βρέθηκαν στην εξέδρα του κλειστού της Μάρπησσας έδειξαν να ικανοποιούνται από την εικόνα της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και πιέζοντας στο μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου κατάφεραν να κλέψουν μπάλες, αλλά και ανάγκασαν τον ΑΠΑΣ Τα Φανάρια σε βεβιασμένες επιθέσεις. Το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με την ομάδα της Πάρου να προηγείται με 22-14 στο σκορ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο δεύτερο δεκάλεπτο του αγώνα και αύξησαν ακόμη περισσότερο τη διαφορά. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με τη διαφορά στους 21 πόντους (48-27). Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους προσπάθησαν με την έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου να πιέσουν ώστε να μειώσουν και να μπουν και πάλι στο παιχνίδι, όμως ο Α.Ο. Πάρου είχε τις λύσεις εντός και εκτός ρακέτας. Η τρίτη περίοδο έκλεισε με 57-38 και την ομάδα της Πάρου ουσιαστικά να κλειδώνει πρόωρα τη νίκη κι αυτό γιατί η εικόνα του ματς δεν έδειχνε να αλλάζει.  

 

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ-Α.Ο. ΠΑΡΟΥ 28-46

Δεκάλεπτα: 6-14, 8-26 (ημ.), 16-33, 28-46.

Μαρπησσαϊκός: Ρούσσου, Κιοσέ 4, Πιπερόγλου, Κληρονόμου 2, Τρυφωνοπούλου, Μελανίτη 12 (1), Σαλάι 2, Χανιώτη 6, Πετροπούλου 2.

Α.Ο. Πάρου: Σιφναίου, Γυπάρη, Μαρκουίζου, Αποστολοπούλου 11, Τζιλάι 2, Οικονόμου 8, Κορνάρου 1, Πετροπούλου 22, Πιερτζοβάνη 2, Χαλημόγλου, Στέλλα.

ΕΦΗΒΩΝ: Α.Ο. Πάρου – ΑΠΑΣ Φανάρια

Δεκάλεπτα: 22-14, 48-27 (ημ.), 57-38, 77-59

Α.Ο. Πάρου: Βλάσι 21 (4), Τσώλης, Σκιαδάς 3, Λυμαράκης 6, Στουγιάννου, Μπιλίρης, Θωμόπουλος, Σαρρής 16, Αραβαντινός 19 (2), Ρίνι 12 (2), Βρεττός.

ΑΠΑΣ Φανάρια: Παπανικολάου 2, Σκουλάτος, Γκιόρκα 9 (3), Παπανικολάου, Γκόλφης 3, Διαμαντάρης, Δογκλής 34, Κορακίτης, Κουφόπουλος 8 (1), Βερώνης 2, Τριαντάφυλλος 1.