Δυναμώνει σημαντικά το ρόστερ της ομάδας, μετά και τις δύο τελευταία προσθήκες

Γκόντγκουϊν και Στοΐτσης έκλεισαν στον Πανναξιακό

  • Παρασκευή, 21 Ιουλίου, 2023 - 06:08
  • /   Eνημέρωση: 21 Ιουλ. 2023 - 19:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Σε δύο σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε ο Πανναξιακός, στην προσπάθειά του να δημιουργήσει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο το οποίος θα μπορεί να παίξει και πρωταγωνιστικό ρόλο.
Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Πανναξιακός στο περσινό πρωτάθλημα αν και μπήκε την τελευταία στιγμή κατάφερε όχι μόνο να διαψεύσεις όλους όσους έλεγαν ότι δεν θα τα καταφέρει, αλλά διεκδίκησε μέχρι τέλους μία θέση στην πρώτη τετράδα.
Τώρα, η διοίκηση έχοντας όλο τον χρόνο μπροστά της σχεδιάζει τον μέλλον της με μεγαλύτερη άνεση και κοιτά τις επιλογές παικτών που έχει.
Οι κινήσεις μέχρι στιγμής είναι πολύ καλές αφού το ρόστερ της δείχνει να δυναμώνει πάρα πολύ.  Τώρα, οι δύο παίκτες που έκλεισε η διοίκηση είναι ο Εμμάνουελ Γκόντγουϊν και ο Γιώργος Στοΐτσης.

Ο Στοΐτσης πραγματοποίησε πέρυσι μία εξαιρετική σεζόν με την Μελίκη, έχοντας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μέσο όρο 22 πόντους.

Από την άλλη πλευρά, ο  Εμάνουελ Γκόντγουϊν αγωνίστηκε τα προηγούμενα χρόνια στην ομάδα του Φιλαθλητικού (2012 μέχρι 2018), στον Έσπερο Λαμίας(2019-20), στην Ελευθερία Μοσχάτου (2020-21), στην Μεγαρίδα(2021-22) και πέρυσι αγωνιζόταν πάλι στην Ελευθερία Μοσχάτου(2022-23),  όπου και έφτασε μια νίκη από την άνοδο στη Β’ εθνική.

 

Η ανακοίνωση της ομάδας της Νάξου για την συμφωνία της με τον Emanuel Godwin

 

Ο Πανναξιακός ΑΟΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Emanuel Godwin.

Ο Εμάνουελ αγωνίστηκε τα προηγούμενα χρόνια στην ομάδα του Φιλαθλητικού (2012 μέχρι 2018) στον Έσπερο Λαμίας(2019-20) στην Ελευθερία Μοσχάτου(2020-21) στην Μεγαρίδα(2021-22) και πέρυσι αγωνιζόταν πάλι στην
Ελευθερία Μοσχάτου(2022-23) όπου και έφτασαν μια νίκη από την άνοδο στη Β εθνική!

Στις πρώτες του δηλώσεις με τη φανέλα του Πανναξιακού πλέον ο Εμάνουελ δήλωσε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία για να είμαι στην ομάδα του Πανναξιακού. Είμαι πολύ αισιόδοξος για την ομάδα που έχουμε και είμαστε έτοιμοι για μεγάλα πράγματα."

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του σωματείου καλωσορίζουμε τον Εμάνουελ στο όμορφο νησί μας και του ευχόμαστε ολόψυχα να έχει μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες με την Πορτάρα στο στήθος!

 

Η διοίκηση του Πανναξακού για την μεταγραφή του Γιώργου Στοίτση

«Το Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Γιώργο Στοίτση.

Ο Γιώργος έρχεται στην ομάδα μας από την ομάδα του ΓΑΣ Μελίκη στην οποία αγωνιζόταν τα τελευταία 3 χρόνια και με την οποία αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ την περασμένη σεζόν, βοηθώντας την τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου της παραμονής μιας και έκλεισε τα play out με Μ.Ο. 22 πόντους ανά αγώνα όντας ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας στα play out.

Στις πρώτες του δηλώσεις με τη φανέλα της ομάδας ο Γιώργος αναφέρει:

"Νιώθω πολύ ενθουσιασμένος που θα αγωνίζομαι την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Νάξο και στον Πανναξιακό καθώς τα θέλω μου συμβαδίζουν με τους υψηλούς στόχους της ομάδας. Νιώθω επίσης χαρούμενος που θα συνεργαστώ με τον coach Καρατζά και την διοίκηση ελπίζοντας να ανταποκριθώ επάξια στις απαιτήσεις τους, ώστε να δώσουμε όλοι μαζί χαρά στον κόσμο της ομάδας μας! "

Γιώργο σε καλωσορίζουμε στο νησί της Αριάδνης και σου ευχόμαστε ολόψυχα να έχεις μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες με την Πορτάρα στο στήθος»