Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Καράγκουτης Camp στην Άνδρο

  • Τετάρτη, 26 Ιουλίου, 2023 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 26 Ιουλ. 2023 - 19:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Περισσότερα από 100 παιδιά, ηλικίας από 8 έως 16 ετών, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά το «Karagoutis Training Camp» στο νησί της Άνδρου.
Οι αθλητές, αλλά και οι διοικούντες της ομάδας έχουν αποδείξει πως αγαπούν το άθλημα και πως κάθε χρόνο προσπαθούν να κάνουν βήματα μπροστά. Η αγάπη των ανθρώπων της ομάδας έχει περάσει και στα μικρότερα παιδιά που δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο και παρακολουθούν ότι έχει να κάνει με το μπάσκετ.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση των διοργανωτών

Πάνω από 110 παιδιά ,αγόρια και κορίτσια ηλικίας 8 έως 16 ετών προπονήθηκαν καθημερινά στα ανοιχτά γήπεδα του Γαυρίου και της Χώρας, πρωί - απόγευμα.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Άνδρου και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κο Δημήτρη Λοτσάρη καθώς και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Νοτίου Αιγαίου για την στήριξη τους!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το ΔΣ του ΑΟ Άνδρου και του προπονητή του κο Κυριάκο Μουστάκα για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία τους καθόλη την διάρκεια της διοργάνωσης!

Το camp διεξήχθη υπό την αιγίδα της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων.

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας για την πολύτιμη βοήθεια τους για την πραγματοποίηση του camp και ιδιαίτερα την “NATURE VALLEY” για τις ενεργειακές μπάρες που μας παρείχε καθόλη την διάρκεια των προπονήσεων!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου στο όμορφο νησί της Άνδρου!