Αποχώρησε από τον Α.Ο. Μυκόνου ο Βαγγέλης Καράμπουλας

Παρελθόν από τον Α.Ο. Μυκόνου αποτελεί ο Βαγγέλης Καράμπουλας, ο οποίος με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε την ομάδα των Κυκλάδων για τα δύο χρόνια που έζησε στο νησί των ανέμων.
Να σημειώσουμε πως από την πλευρά της διοίκησης και του προέδρου της ομάδας κ. Αγγελετάκη έγινε μεγάλη προσπάθεια ο Καράμπουλας να παραμείνει στη Μύκονο, όμως όπως εξηγεί στην ανακοίνωσή του ο παίκτης, καθαρά προσωπικοί λόγοι δεν του επέτρεψαν να παραμείνει στο νησί.
Τέλος, εύχεται στον Α.Ο. Μυκόνου καλή επιτυχία και ταυτόχρονα αναφέρει πως φέτος έχουν γίνει ποιοτικές μεταγραφές ενόψει φυσικά και της νέας κατηγορίας.

 

Για την αποχώρησή του από τον Α.Ο. Μυκόνου ο Βαγγέλης Καράμπουλας ανέφερε

«Και κάποια στιγμή όλα τα ωραία φτάνουν στο τέλος....

2 πολύ όμορφα χρόνια με επιτυχίες αλλά και πολύ όμορφη καθημερινότητα για εμένα και την οικογένειά μου.... Δυστυχώς δεν μπορώ να αναφέρω όλους ονομαστικά γιατί είναι και πολλοί... Θα αναφερθώ στον Πρόεδρο της Α.Ο Μυκόνου τον ΚΥΡΙΟ Αλέκο Αγγελετάκη  ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ στην ζωή μου....

Έκανε τα πάντα για να με κρατήσει στην ομάδα αλλά δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων έπρεπε να είμαι πιο κοντά στην Αθήνα και γενικότερα στην οικογένεια μου.... Η επιλογή αυτή ήταν δική μου... Καλή συνέχεια στην ομαδάρα του νησιού κάτι που είναι δεδομένο μιας και ενισχύθηκε ακόμη πιο πολύ σε σχέση με πέρσι.... Κλείνοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κόσμο της ομάδας για την αγάπη που μας έδειξε....».

Ετικέτες: