Το ευχαριστώ της Μυκόνου στον Βαγγέλη Καράμπουλα

  • Πέμπτη, 31 Αυγούστου, 2023 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 31 Αυγ. 2023 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Α.Ο. Μυκόνου θέλησε να ευχαριστήσει για την πολύτιμη προσφορά του τον Βαγγέλη Καράμπουλα. Όπως είναι γνωστό, ο αθλητής αποχώρησε από την ομάδα των Κυκλάδων για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους. Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο μας, η διοίκηση, από την πλευρά της, έκανε μεγάλες προσπάθειες να κρατήσει στην ομάδα τον Καράμπουλα, όμως οι λόγοι του δεν του επέτρεψαν να παραμείνει.

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Μυκόνου

Η ομάδα του νησιού σεβόμενη απόλυτα την επιθυμία του Βαγγέλη Καράμπουλα να αποχωρήσει για προσωπικούς / οικογενειακούς λόγους και να επιστρέψει πιο κοντά στην Αθήνα, παρά τις συνεχείς προσπάθειες της διοίκησης για συνέχιση της συνεργασίας, ανακοινώνει την λύση αυτής.
 

Αθλητής Βαγγέλης Καράμπουλας πρόσφερε τα μέγιστα όντας από τους κορυφαίους στην ομάδα, στην αναρρίχηση της από την Γ´ Εθνική στην Elite League, αλλά και το νησί και όλη η ομάδα της Μυκόνου τον αγκάλιασαν αυτόν και την οικογένεια του όλο αυτό το διάστημα κάνοντας μονό φίλους.
 

Σε αυτό το πλαίσιο εξέφρασε και την επιθυμία να μην αγωνιστεί ως αντίπαλος της ομάδας σε περίπτωση που βρεθεί αντιμέτωπος της την φετινή χρονιά και τον τιμάει αυτό.
 

Τον ευχαριστούμε από καρδιάς και του ευχόμαστε ότι καλύτερο με υγεία στους επόμενους στόχους που θα θέσει και αθλητικά και στην ίδια του την ζωή φυσικά.

Ετικέτες: