Στο γήπεδο μπάσκετ του Πάγου συγκεντρώθηκε η ομάδα της Σύρου

Σε ζεστό και οικογενειακό κλίμα η… πρώτη του Άρη Σύρου

  • Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου, 2023 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 12 Σεπ. 2023 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Μέσα σε ζεστό οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη των προπονήσεων για τον Άρη Σύρου. Η διοίκηση της ομάδες ετοίμασε μία ωραία εκδήλωση στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ του Πάγου και όλοι έδωσαν το “παρών”. Γονείς και μικροί αθλητές δημιούργησαν μία μεγάλη παρέα και γιόρτασαν την έναρξη των προπονήσεων.

Ο πρόεδρος του Άρη Σύρου, Αντώνης Βαρθαλίτης αρχικά καλωσόρισε όλους όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση και στη συνέχεια τους ευχήθηκε να έχουν μία καλή αγωνιστική χρονιά. Μάλιστα, ευχαρίστησε τους χορηγούς που στάθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου στο πλευρό του Άρη, ενώ ταυτόχρονα ο κ. Βαρθαλίτης έδωσε σε κάθε χορηγό ένα αναμνηστικό δώρο ως ένδειξη εκτίμησης.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ομάδας αναφέρθηκε στο πρόβλημα στέγασης και τους στόχους της φετινής χρονιάς: «Είναι μία ιδιαίτερη για μία ακόμη χρονιά καθώς το πρόβλημα με το γήπεδο παραμένει. Από την πλευρά μας το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε είναι να λυθούν άμεσα τα προβλήματα με το γήπεδο και επιτέλους να επιστρέψουμε στο… σπίτι μας. Αυτό βέβαια σύμφωνα με τα τελευταία γεγονότα είναι πολύ δύσκολο, αφού τα έργα έχουν σταματήσει και δεν φαίνεται να ξεκινούν ξανά. Ακόμη κι αυτό που ακούστηκε για κατασκευή νέου, εμείς όχι μόνο το ευχόμαστε, αλλά για να είμαστε ρεαλιστές είναι ένα όνειρο πολύ μακρινός. Δυστυχώς η πρωτεύουσα των Κυκλάδων έχει μείνει χωρίς κλειστό, δεν μπορούμε να προπονηθούμε κάτω από σωστές συνθήκες και οι προπονήσεις σε ανοικτούς χώρους μας φέρνουν σε δύσκολη θέση.

Τώρα όσον αφορά τους στόχους μας εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε όσο καλύτερα μπορούμε ώστε τα παιδιά να χαίρονται αυτό που κάνουν. Θέλουμε να αγαπήσουν το μπάσκετ και να έρθουν φυσικά κι άλλα παιδιά κοντά μας.

Στο κομμάτι των ανδρών, τη σεζόν 2022-23 κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και συμμετείχαμε στα μπαράζ ανόδου. Εκεί δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, παλέψαμε όμως μες όλες μας τις δυνάμεις. Από την πλευρά μας θέλουμε να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς και να διεκδικήσουμε και πάλι τον τίτλο».

Ετικέτες: