30 Σεπτεμβρίου το πρώτο τζάμπολ στην U14

  • Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2023 - 06:08
  • /   Eνημέρωση: 21 Σεπ. 2023 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ολοκληρώθηκε η περίοδος δηλώσεων συμμετοχής στα πρωταθλήματα της U14 της ΕΣΚ Κυκλάδων, καθώς οι ομάδες είχαν περιθώριο μέχρι χθες 20 Σεπτεμβρίου. Έτσι, η Ένωση γνωρίζει τις προθέσεις των ομάδων και θα προχωρήσει στον καταρτισμό των πρωταθλημάτων.

Σύμφωνα με την προκήρυξη το πρωτάθλημα της U14 αναμένεται να αρχίσει άμεσα, καθώς όπως προβλέπεται στον σχεδιασμό που υπάρχει, το πρώτο τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 30 Σεπτεμβρίου.

 

Τα βασικά άρθρα της ΕΣΚ Κυκλάδων για το πρωτάθλημα U14

 

ΑΡΘΡΟ 1o: ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1.1.    Δικαίωμα συμμετοχής στο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β΄ U14 & στο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β΄ U14 έχουν όλα τα  σωματεία της δυνάμεως της ΕΣΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ.

               Τα σωματεία δηλώνουν με ενυπόγραφη δήλωση συμμετοχής, σε ποια από τα δύο   Παμπαίδων Β΄U14 θέλουν να συμμετέχουν (Πρωτάθλημα ή Τουρνουά ή και στα δύο). Δεν μπορούν να συμμετέχουν με το ίδιο τμήμα (ίδιοι αθλητές) και στις δύο διοργανώσεις του Παμπαιδικού Β΄U14.

          Τα σωματεία είναι υποχρεωμένα να υποβάλλουν στην  Ένωση  καταστάσεις των αθλητών που θα συμμετέχουν, εφόσον συμμετέχουν με  παραπάνω από δύο (2) ομάδες στο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Β΄U14 . Οι λίστες θα           μπορούν να αλλάξουν μέχρι 2 φορές σε κάθε γύρο του πρωταθλήματος. Στην επόμενη φάση του Πρωταθλήματος Παμπαίδων Β΄U14 θα  έχει το δικαίωμα να προκριθεί η ομάδα που θα έχει δηλωθεί ως πρώτη.

1.2.    Οι επιπλέον ομάδες θα αγωνίζονται υποχρεωτικά σε διαφορετικούς ομίλους εφόσον υπάρχει δυνατότητα.

ΑΡΘΡΟ 2o: ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

2.1.    Οι δηλώσεις συμμετοχής των Σωματείων πρέπει να υποβληθούν στην ΕΣΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ το αργότερο μέχρι την 20 Σεπτεμβρίου 2023.

2.2.      Οι δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων πρέπει να υποβληθούν στα γραφεία της ΕΣΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ  αυτοπροσώπως ή με συστημένη επιστολή (πρωτότυπες) ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) στο eskk@otenet.gr

Υποβολή δηλώσεων με επιφυλάξεις απαγορεύονται με ποινή αποκλεισμού από το Πρωτάθλημα.

2.5.    Η έναρξη του Πρωταθλήματος και του Τουρνουά είναι το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου ή  Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023.

 

ΑΡΘΡΟ 3o: ΣΥΣΤΗΜΑ  ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ  ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ  ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β΄ U14

3.1.    ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

Οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή στο Πρωτάθλημαείναι υποχρεωμένες να δηλώσουν ως ημέρα διεξαγωγής αγώνα στην έδρα τους ΣΑΒΒΑΤΟ ή ΚΥΡΙΑΚΗ.

Οι αγώνες θα διεξάγονται τις ΗΜΕΡΕΣ και τις ΩΡΕΣ που θα δηλώσουν τα σωματεία και θα απαγορεύεται αυστηρά η οποιαδήποτε αλλαγή, λόγω άλλων αγωνιστικών υποχρεώσεων του σωματείου ή κωλύματος προπονητή κλπ, έπειτα από την ανάρτηση και κοινοποίηση του προγράμματος.

3.2.    ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

          Οι όμιλοι θα αναρτηθούν τουλάχιστον 10 ημέρες πριν την έναρξη του Τοουρνουά στην επίσημη ιστοσελίδα (website) της ΄Ενωσης και θα γνωστοποιηθούν στα σωματεία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) όπως  και  ο τρόπος διεξαγωγής του Πρωταθλήματος ή και του Τουρνουά.

          O τρόπος διεξαγωγής του Πρωταθλήματος και του Τουρνουά θα εξαρτηθεί από τον αριθμό δηλώσεων συμμετοχής και θα κοινοποιηθεί στις ομάδες με έγγραφο συμπληρωματικής προκήρυξης μετά την κλήρωση.

Οι αγώνες θα διεξάγονται σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα καταρτισθεί και θα διανεμηθεί στα σωματεία επίσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).

Η ΕΣΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ  διατηρεί το δικαίωμα προγραμματισμού και εμβόλιμων αγωνιστικών ημερών σε κάθε περίπτωση που θα κριθεί αναγκαίο.

Η ΕΣΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ  διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής ημέρας τέλεσης αγώνων ανά όμιλο λόγω μη ικανού αριθμού κριτών και διαιτητών για την κάλυψη των αγώνων.

3.4.    ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Η τελική φάση του Πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί μετά από εκδήλωση ενδιαφέροντος και κατάθεση προσφορών για το γήπεδο του FINAL FOUR από τα συμμετέχοντα σωματεία.

Ετικέτες: