Στο τουρνουά της Α.Ε. Καρλοβασίου θα λάβει μέρος ο Άρης Σύρου

  • Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023 - 06:08
  • /   Eνημέρωση: 25 Σεπ. 2023 - 17:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Στο 3ο τουρνουά μπάσκετ «Νίκος Μαθιός» θα συμμετάσχει ο Άρης Σύρου. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο Καρλόβασι της Σάμου και η συριανή ομάδα αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόκληση και να δώσει στα παιδιά την ευκαιρία να παίξουν απέναντι σε ομάδες του Βορείου Αιγαίου.

Να σημειώσουμε εδώ πως στο τουρνουά αυτό θα λάβουν μέρος, εκτός από την οικοδέσποινα Α.Ε. Καρλοβασίου, ο Άρης Σύρου, ο ΒΑΟΛ Χίου και ο Πολυκράτης. Από την πλευρά της η διοίκηση της ομάδας της Σύρου με ανακοίνωσή της θέλησε να ευχαριστήσει την Α.Ε. Καρλοβασίου για την πρόκληση στο τουρνουά.

 

Η ανακοίνωση του Άρη Σύρου

Έγινε επίσημα η πρόσκληση και φυσικό επακόλουθο η αποδοχή της πρόσκλησης από την ομάδα ΑΕ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ και θα είμαστε εκεί. O Άρης Σύρου ανοίγει τους ορίζοντες του και συμμετέχει παντού. Mπράβο στην περιφέρεια Βορείου Αιγαίου γιατί ετοιμάζει εκπληκτική φιλοξενία. Να που και κάποια περιφέρεια διοργανώνει μεγάλα γεγονότα σε κλειστό γήπεδο μπάσκετ και ενδιαφέρεται για αυτό το άθλημα και το στηρίζει.  Ευχαριστούμε πολύ και θα είναι τιμή μας να γνωρίσουμε τον περιφερειάρχη και να συζητήσουμε μαζί του.

Ετικέτες: