Ήττα της Ερμούπολης στην Τήνο από τον Περιστεριώνα

  • Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 28 Σεπ. 2023 - 17:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες ο Περιστεριώνας Τήνου επικράτησε με 97-37 του Α.Ο. Ερμούπολης. Δυστυχώς η προπόνηση σε ανοικτό γήπεδο έχει αρνητικές επιπτώσεις στις ομάδες της Σύρου κι αυτό φαίνεται στα παιχνίδια των πρωταθλημάτων. Ο Περιστεριώνας στην πρεμιέρα του παιδικού πρωταθλήματος έφτασε εύκολα στην νίκη, καθώς ο Α.Ο. Ερμούπολης δεν μπορούσε να ακολουθήσει σε ρυθμό. Βέβαια θα πρέπει να σταθούμε πως παρά τη μεγάλη διαφορά των δύο ομάδων το παιχνίδι είχε ένα καλό ρυθμό και ταυτόχρονα οι αθλητές πρόσφεραν ένα ωραίο θέαμα στους φίλους του μπάσκετ που βρέθηκαν στο κλειστό της Τήνου.

Ο Περιστεριώνας μπήκε αρκετά δυνατά από την έναρξη του παιχνιδιού, επέβαλε τον ρυθμό του και ουσιαστικά σφράγισε τη νίκη με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το σκορ στο 62-14.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν σε ρυθμό και ταυτόχρονα έδειξαν επηρεασμένοι από το γεγονός πως έπαιζαν σε κλειστό γήπεδο. Τα παιδιά της ομάδας της Σύρου έχουν μάθει να παίζουν σε ανοικτό γήπεδο και οι αλλαγές αυτές, επηρεάζουν την απόδοσή τους.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ιάκ. Μαρουδιάς

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 29-7, 62-14 (ημίχρονο), 83-20, 97-37

ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ (Αντ. Βιδάλης): Κλαυδιανός 13, Οικονόμου, Νιώρας 6, Βαρσαμής 6, Κιουρτςόγλου 2, Γελαδάρης 8, Ψάρρος, Φώσκολος Μ. 4 (1), Χαρικιόπουλος 10, Φώσκολος Ι. 23 (3), Πολυκανδρίτης 25, Αναγνωστόπουλος.

ΑΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ (Γ. Καρακατσάνης, Ισ. Ρούσσος): Πιταούλης, Παναιρλής 8, Ρούσσος 5, Βουτσινός 5, Τσινός 17 (3), Καρακατσάνης, Κυρατζής, Ζώρζος 2.

Ετικέτες: