Πέρασαν από τη Μύκονο οι παίδες του Περιστεριώνα

  • Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου, 2023 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 18 Οκτ. 2023 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ο Περιστεριώνας επιβεβαίωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ανωτερότητά του απέναντι στον Α.Ο. Μυκόνου. Οι παίδες του Αντώνη Βιδάλη μπήκαν στο παιχνίδι αρκετά δυνατά και δεν άφησαν πολλά περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους. Οι Τηνιακοί πήραν ένα δίκαιο ροζ φύλλο αγώνα και συνεχίζουν το πρωτάθλημα με καλή ψυχολογία.

Τώρα, όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, ο Περιστεριώνας όπως αναφέρουμε παραπάνω μπήκε δυνατά, έλεγξε αμέσως τον ρυθμό του αγώνα και έφτανε με ευκολία κάτω από την αντίπαλη ρακέτα.

Από τη άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις στην πιεστική άμυνα των Τηνιακών κι έκαναν αρκετά λάθη. Λάθη τα οποία τα αξιοποίησε ο Περιστεριώνας, ο οποίος έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο με διαφορά είκοσι πόντων (9-29).

Το παιχνίδι από εκεί και πέρα είχε έναν σταθερό ρυθμό, αφού οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με τη διαφορά στους είκοσι πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, καθώς ο Περιστεριώνας είχε τον απόλυτο έλεγχο, φτάνοντας σε μία εύκολη επικράτηση.

 

Α.Ο. Μυκόνου – ΤΑΚ Περιστεριώνας 54-89

Διαιτητές: Άγγ. Σαμοθράκης, Απ. Οικονόμου.

Δεκάλεπτα: 9-29, 29-49 (ημίχρονο), 43-72, 54-89

ΑΟ Μυκόνου (Γρ. Αντώνης): Ξυδάκης, Κτιστάκης 4 (1), Δακτυλίδης 2, Γαρόπουλος 9, Μονογυιός, Βάσιλας 3 (1), Κατσούδας 4, Βικελής 24 (2), Κυραντώνης 6, Κακούτης, Πετράκης 2, Γρυπάρης.

ΤΑΚ Περιστεριώνας (Αντ. Βιδάλης): Κλαυδιανός 13, Βαρσαμής 2, Νιώρας, Μιχάηλ, Βλαστός 5, Γελαδάρης 2, Χάλαρης, Φώσκολος Μ. 4, Χαρικιόπουλος 6, Φώσκολος Ι. 9, Πολυκανδριτης 20 (1) Παπαευθυμίου 28 (2).