Στα δοκιμαστικά της Μικτής Κρήτης - Κυκλάδων αθλητές του Α.Ο. Ερμούπολης

  • Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου, 2023 - 06:13
  • /   Eνημέρωση: 23 Οκτ. 2023 - 15:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Δύο παίκτες του παιδικού τμήματος του Α.Ο Ερμούπολης κλήθηκαν και συμμετείχαν στις προπονήσεις της μικτής ομάδας Κρήτης – Κυκλάδων. Τους αθλητές συνόδεψε ο Γιώργος Αραβοσιτάς, ο οποίος είναι μέλος και του τεχνικού επιτελείου του Α.Ο. Ερμούπολης.

Να σημειώσουμε εδώ πως οι προπονήσεις γίνονται υπό τις οδηγίες της Αναστασίας Κωστάκη, υπεύθυνης του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ. Ταυτόχρονα στις προπονήσεις είναι και ο προπονητής της Εθνικής νέων U20 Κώστας Παπαδόπουλος, αλλά και ο Κώστας Τσαρταρής, υπεύθυνος του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ.

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Ερμούπολης

Δύο παίκτες του παιδικού τμήματος του Α.Ο. Ερμούπολης,  Τσινός Οδυσσέας και Βουτσίνος Μάνθος, έλαβαν μέρος στην προπόνηση του try out για την στελέχωση της μικτής ομάδας Κρήτης – Κυκλάδων. Τους αθλητές μας συνόδεψε ο Αραβοσιτάς Γιώργος , μέλος του προπονητικού team της ομάδας μας.

Η προπόνηση διεξήχθη υπό τις οδηγίες της Αναστασίας Κωστάκη , υπεύθυνη του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ για τις Κυκλάδες , ο υπεύθυνος του αναπτυξιακού  προγράμματος της ΕΟΚ Κώστας Τσαρτσαρής και ο προπονητής της εθνικής ομάδας Νέων Ανδρών U20 Κώστας Παπαδόπουλος .

Ευχαριστούμε τον Α.Ο. Μυκόνου και τον Πέτρο Δακτυλίδη για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχαν!

Ετικέτες: