Στον πάγκο της Μυκόνου ο Γιώργος Σκαραφίγκας

  • Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 7 Δεκ. 2023 - 16:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ο Α.Ο. Μυκόνου μετά την αποχώρηση από την τεχνική ηγεσία της ομάδας τα βρήκε σε όλα και έφερε στο νησί τον Γιώργο Σκαραφίγκα. Ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός έρχεται σε μία περίοδο που η Μύκονος θέλει να βρει την ηρεμία της, μετά από τις τρεις συνεχής ήττες. Βέβαια, ο νέος προπονητής της ομάδας έχει τεράστια εμπειρία, καθώς είναι ένα από τα καλύτερα ονόματα που κυκλοφορούσαν… ελεύθερα. Ο κ. Σκαραφίγκας ξεκίνησε τη φετινή αγωνιστική περίοδο στο Μαρούσι, ομάδα που οδήγησε πέρσι στην Basket League.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας έχει ήδη σηκώσει μανίκια καθώς οι συνεχής αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μυκόνου δεν αφήνουν περιθώρια χαλάρωσης.

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Μυκόνου

Με αίσθημα ευθύνης η Διοίκηση της ομάδας ενήργησε τάχιστα -ως όφειλε-  και έχει την χαρά και την τιμή να παρουσιάζει τον κ. Γιώργο Σκαραφίγκα στην θέση του Head Coach.

Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζονται για τον πολύπειρο κόουτς όντας ένας από τους πιο πετυχημένους και αναγνωρίσιμους στις Εθνικές κατηγορίες, ερχόμενος ως ο πρωταθλητής της Elite League

  • προ λίγων μηνών - με την ομάδα του Αμαρούσιου την οποία και οδήγησε στην Basket League.

Γεννημένος το 1966 στην Καισαριανή πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα μπάσκετ, κέρδισε Ανόδους στην Α2 με ΔΑΣΑΛ, Τρίκαλα, Ολυμπία Λάρισας, Αίγιο ενώ το 2008 οδήγησε τον Πανελευσινιακό από την Γ´ Εθνικη μέχρι και την Α1 όπου συμμετείχε για 3 χρόνια.

Συνέχισε στην Κυπριακή ΕΘΑ αγωνιζόμενος και σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις (FIBA EUROPE CUP) επέστρεψε στην Λάρισα και στον Ερμή Αγιάς με τελευταίο του σταθμό για 4 χρόνια στο Μαρούσι όπου πρώτα κέρδισε την Άνοδο στην Elite League και πέρσι το πρωτάθλημα και το εισιτήριο στην Basket League.

Ο κόουτς προς τιμήν του κατάφερε και είναι ήδη στο νησί και αυτή την στιγμή κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους παίκτες μας και το επιτελείο  του.

Καλώς όρισες στο νησί κόουτς!

Καλή αρχή!

Ετικέτες: