Τον Ηλία Θεοδώρου απέκτησε ο Α.Ο. Μυκόνου

  • Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου, 2024 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 4 Ιαν. 2024 - 22:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Σε μία νέα προσθήκη προχώρησε ο Α.Ο. Μυκόνου, καθώς μετά από μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να ντύσει στα λευκά τον Ηλία Θεοδώρου. Η ομάδα από το νησί των ανέμων θέλει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ της, ώστε να ανέβει στη βαθμολογία της Elite League. Από εκεί και πέρα, μετά την προσθήκη είχαμε και μία αποχώρηση, αφού παρελθόν αποτελεί μετά από ενάμιση χρόνο ο Γιώργος Διαμαντάκος. Οι δύο πλευρές, όπως δείχνει και η ανακοίνωση της ομάδας, χωρίζουν φιλικά.

Η ανακοίνωση της Μυκόνου για την συμφωνία με τον Ηλία Θεοδώρου

Νέα «χρονιά» και έχουμε την χαρά να υποδεχόμαστε στο νησί έναν διακαή πόθο της ομάδας από το καλοκαίρι, τον 28χρονο -2.06μ- Ηλία Θεοδώρου για την front-line μας.

Ξεκίνησε από μικρός στον Παναθηναϊκό και τον Ηλυσιακό, έπαιξε σε Αμερικανικό κολλέγιο στην Καλιφόρνια (Un.of the Pacific),  επιστρέφοντας στην χώρα για τους Χολαργό, Ψυχικό και Τρίτωνα και πέρσι στην ομάδα του Αμαρούσιου κατέκτησε το πρωτάθλημα της Elite League μαζί με τον κόουτς Σκαραφίγκα και τους Σταυρακούκα -Καψαλό που ανταμώνει πάλι. Φέτος στον Ά Γύρο αγωνίστηκε με την ομάδα του Πανερυθραικού.
Ήδη βρίσκεται στην Μύκονο,  εδώ και κάποιες μέρες προετοιμαζόμενος με την ομάδα.
Καλώς όρισες Ηλία στην Μύκονο!

 

Το θερμό αντίο στον Γιώργο Διαμαντάκο

Μέσα σε 1.5 χρόνο ο Γιώργος Διαμαντάκος δεν αποτέλεσε μόνο τον Πύργο της ομάδας αλλά άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του όχι μόνο στον σύλλογο αλλά και σε όλη την κοινωνία του νησιού, ως Κύριος που κοσμεί τον χώρο αυτόν.
Γιώργο είμαστε φίλοι σου και θα σε παρακολουθούμε ως έναν δικό μας άνθρωπο στην συνεχεία της καριέρας σου.
Εις το επανιδείν

Ετικέτες: