Με ήττα έκλεισαν οι παίδες της Ερμούπολης τη χρονιά

  • Παρασκευή, 5 Απριλίου, 2024 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 5 Απρ. 2024 - 19:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Την ήττα από τον πρωτοπόρο του βορείου ομίλου, Περιστεριώνα, γνώρισαν οι παίδες του ΑΟ Ερμούπολης στον τελευταίο αγώνα τους για τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Σ’ ένα παιχνίδι, στο οποίο οι δύο ομάδες είχαν προφανή διαφορά δυναμικότητας, η συριανή ομάδα μπήκε δυνατά, αποφασισμένη να ισοφαρίσει την κακή εικόνα που είχε δείξει στον πρώτο γύρο στην Τήνο. Εν μέρει τα κατάφερε, καθώς έδειξε ανταγωνιστικό πρόσωπο, πλην όμως δεν μπόρεσε τελικά να προβάλει σοβαρή αντίσταση για παραπάνω από ενάμισι δεκάλεπτο.

Από τα μέσα του δευτέρου δεκάλεπτου και μετά η ομάδα του Αντώνη Βιδάλη πήρε κεφάλι στο σκορ και δεν ανησύχησε σοβαρά μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Παρά τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, η ομάδα της Ερμούπολης δεν παράτησε το ματς σε κανένα σημείο και το πάλεψε μέχρι το τέλος. Το παιχνίδι είχε δυνατές μονομαχίες,  με τις δύο ομάδες να προσφέρουν όμορφες στιγμές στους θεατές που βρέθηκαν στις κερκίδες του αθλητικού κέντρου.

 

ΑΟ Ερμούπολης - ΤΑΚ Περιστεριώνας: 50 - 65

Τα δεκάλεπτα: 14-16, 10-20, 9-15, 17-14

ΑΟ Ερμούπολης (Ρούσσος Ι. - Καρακατσάνης Γ.): Πιταούλης 3 (1), Ρούσσος Ι., Μαραγκός, Φωτεινιάς, Καρακατσάνης 2, Ζώρζος, Παναϊρλής 16, Βουτσίνος 11, Κονιτόπουλος 8 (1), Τσινός 7, Ρούσσος Ι. 1, Χαλαβαζής 2.

ΤΑΚ Περιστεριώνας (Βιδάλης Α.): Κλαυδιανός 18, Οικονόμου, Νώρας, Μιχαήλ, Βλαστός 20, Γελαδάρης, Αναγνωστόπουλος, Φώσκολος Ι. 13 (1), Χαρικιόπουλος 3 (1), Φώσκολος Μ., Πολυκανδριώτης 8.

Ετικέτες: