ΝΟΣ: Μία ανάσα από την εθνική ομάδα και πάλι η ιστιοπλοΐα

  • Παρασκευή, 1 Απριλίου, 2022 - 15:28

Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 26 Μαρτίου, στον Φαληρικό Όρμο, οι αγώνες πρόκρισης των Εθνικών Ομάδων 2022 για τις ιστιοπλοϊκές κατηγορίες Optimist και ILCA 4.

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου συμμετείχε με επτά (7) αθλητές, έναν αριθμό, που προέκυψε βάσει των αποτελεσμάτων του Περιφερειακού Πρωταθλήματος στην Πάρο, και αποτελεί ρεκόρ για την ιστορία του Ομίλου. 

Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες και χαρακτηριστικά χαμηλές θερμοκρασίες, η αθλήτρια της κατηγορίας ILCA 4, Δανάη Πρίντεζη, έφτασε «μια ανάσα» από την πρόκριση στην Εθνική Ομάδα, καθώς, ενώ, ως την τελευταία ημέρα του αγώνα, βρισκόταν εντός της πρώτης 10άδας (που απαρτίζει τα κορίτσια της Εθνικής Ομάδας), έχασε την πρόκριση για δυο (2) μόλις θέσεις, με μικρές λεπτομέρειες να στερούν αυτή τη μεγάλη διάκριση από τη νεαρή αθλήτριά μας. 

Η εντυπωσιακή πρόοδος της Δανάης, αλλά και η απόδοση των υπόλοιπων έξι (6) μικρών ιστιοπλόων μας, αναγνωρίζεται ως ένα εξαιρετικά ελπιδοφόρο γεγονός, που βάζει γερά θεμέλια για τη μελλοντική τους πορεία!

Η Διοίκηση του Ν.Ο.Σ. εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, που συμμετείχαν σ’ αυτόν τον τόσο δύσκολο & σημαντικό αγώνα.

Ετικέτες: