Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Γ' Εθνική, με την ομάδα των Κυκλάδων να παίζει το πρώτο ματς εντός έδρας

Δεν υπάρχουν φαβορί

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση για τους αγώνες μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική κατηγορία.

Ο πρωταθλητής Κυκλάδων, μετά τις αλλαγές που πραγματοποίησε η ΕΠΟ θα πάρει μέρος στον 10ο όμιλο, μαζί με τις πρωταθλήτριες των ενώσεων, ΕΠΣ Λέσβου, ΕΠΣ Σάμου και της ΕΠΣ Χίου.

Στη Χίο έχει αναδειχθεί πρωταθλητής ο Κανάρης Νενητών, ενώ στη Σάμο προηγείται στη βαθμολογία η Α.Ε. Βαθύλλου Πανσαμιακού. Τέλος, η Αναγέννηση Γέρας επικράτησε άνετα με σκορ 4-1 του Κεραυνού Αγίου Δημητρίου, στο Ενωσιακό γήπεδο Θέρμης και κατέκτησε τον τίτλο του Νομού Λέσβου και πήρε το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική. Η ομάδα του Νίκου Μάτα έδειξε αρκετά καλά στοιχεία στον τελικό του πρωταθλήματος, κι ακόμη πως θα “χτυπήσει” τα παιχνίδια των μπαράζ, αφού θέλει την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Στις Κυκλάδες όπως είναι γνωστό, έχουν ξεκινήσει τα μπαράζ ανάδειξης του πρωταθλητή και σε δύο εβδομάδες αν όλα κυλήσουν ομαλά θα γνωρίζουν την ομάδα που θα εκπροσωπήσει τον Νομό στους αγώνες για την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Η διαδικασία αυτή δεν είναι εύκολη και η ομάδα τον Κυκλάδων θα πρέπει να υπερβάλει εαυτόν, ώστε να τερματίσει στην πρώτη και να εξασφαλίσει την άνοδο στην Γ' Εθνική. Οι ομάδες από τα νησιά που θα πάρουν μέρος σ' αυτή τη διαδικασία έχουν δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο, που χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να κάμψεις την αντίστασή τους. Σ' αυτή τη διαδικασία δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ, αφού εδώ οι αγώνες είναι διπλοί κι αν “στραβώσει” κάποιο ματς υπάρχει η δυνατότητα να καλυφθεί το χαμένος έδαφος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ

1η Αγωνιστική
ΕΠΣ Κυκλάδων - Αναγέννηση Γέρας
Κανάρης Νενήτων - ΕΠΣ Σάμου

2η Αγωνιστική
Αναγέννηση Γέρας - Κανάρης Νενήτων
ΕΠΣ Σάμου - ΕΠΣ Κυκλάδων

3η Αγωνιστική
Αναγέννηση Γέρας - ΕΠΣ Σάμου
Κανάρης Νενήτων - ΕΠΣ Κυκλάδων

4η Αγωνιστική
Αναγέννηση Γέρας - ΕΠΣ Κυκλάδων
ΕΠΣ Σάμου - Κανάρης Νενήτων

5η Αγωνιστική
ΕΠΣ Κυκλάδων - ΕΠΣ Σάμου
Κανάρης Νενήτων - Αναγέννηση Γέρας

6η Αγωνιστική
ΕΠΣ Κυκλάδων - Κανάρης Νενήτων
ΕΠΣ Σάμου - Αναγέννηση Γέρας

Ετικέτες: