Πιο κοντά στον Μάκη Πούλο ο Α.Ο. Σύρου, οι δύο πλευρές τα έχουν βρει μεταξύ του, όμως τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα

Όλοι οι μεταγραφικοί στόχοι

Ο Α.Ο. Σύρου εδώ και δύο εβδομάδες περίπου είναι στην αναζήτηση προπονητή. Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί, σαν επικρατέστερα, άλλοι ως πιθανοί στόχοι, κι άλλοι ως τα αουτσάιντερ. Από την πλευρά της η διοίκηση του Συριανού σωματείου δεν βγάζει τίποτα προς τα έξω, αν και όπως όλα δείχνουν έχουν καταλήξει στο πρόσωπο που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί όλο αυτό το χρονικό διάστημα, όμως ένας απ' όλους είναι όπως φαίνεται ο εκλεκτός. Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε ο Μάκης Πούλος είναι πιο κοντά σε συμφωνία με το ιστορικό σωματείο, αφού οι δύο πλευρές έχουν μιλήσει και σχεδόν έχουν συμφωνήσει στα πάντα. Όμως, θα πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία των μπαράζ για να υπάρχει κάτι πιο επίσημο, καθώς η ομάδα του έμπειρου τεχνικού παίρνει μέρος στην τελική φάση του πρωταθλήματος. Ο κ. Πούλος όπως γνωρίζουμε έχει κι άλλες προτάσεις τις οποίες εξετάζει και μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Εκτός από το θέμα του προπονητή, υπάρχουν ακόμη πολλά ζητήματα που κοιτά και θέλει να δώσει λύση η διοίκηση του ιστορικού σωματείου. Σήμερα οριστικοποιείται το πότε θα γίνουν επίσημες εκλογές του σωματείου για την ανάδειξη της νέας διοίκσης.

Ακόμη ένα από όλα τα ζητήματα που είναι ανοικτά και θα παραμείνει για μήνες ανοικτό, είναι οι ποδοσφαιριστές που θα καλύψουν τα κενά που θα δημιουργηθούν στο ρόστερ, αλλά και όλοι όσοι έρθουν για να ενισχύσουν την προσπάθεια που θα γίνει την νέα αγωνιστική περίοδο, για κατάκτηση τους πρωταθλήματος. Στόχος για τη νέα σεζόν δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου και την διεκδίκηση της ανόδου στη Γ' Εθνική. Όπως γνωρίζουν πολύ καλά οι διοικούντες του Συριανού σωματείου, για να το καταφέρουν θα πρέπει να φτιάξουν ένα ισχυρό σύνολο που θα έχει τη δυνατότητα να κοντραριστεί με τις ομάδας από (αν δεν αλλάξει τίποτα) τη Χίο, τη Λέσβο και τη Σάμο.

Ψάξαμε και μάθαμε κάποια από τα ονόματα που ήδη έχουν προταθεί στη διοίκηση της Σύρου.

Ένας – ένας οι ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί στο ιστορικό σωματείο του νησιού.

1) Ντέμης Μονέ:, επιθετικός, έτος γέννησης 1989 και έχει ύψος 1.82. Έχει αναδειχθεί 1ος σκόρερ ΕΠΣΔΑ 2011-2012 με 26 γκολ, και τη σεζόν 2012-13 σημείωσε 17 τέρματα και αναδείχθηκε τρίτος σκόρερ στην ΕΠΣΔΑ. Επίσης, έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή και στην Ελευσίνα.

2) Ταϊφού Αχμετ: επιθετικό χαφ, έτος γέννησης 1989 και έχει ύψος 1.90. Έχει περάσει από τις ομάδες, Άτταλος (2002-2007) και Α.Ε. Κως. Ακόμη έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στην Β' κατηγορία της ΕΠΣΔΑ και στην Α' ΕΠΣΔΑ.

3) Γιάννης Σταματάκης: αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα και ως σέντερ φορ. Είναι γεννηθείς το 1991 και έχει ύψος 1.83. Μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί στις ομάδες, Α.Ο. Μαρτίνου Λαμίας, Ολυμπιακός Κεφαλονιάς, Α.Ε. Δήλεσι στην Α' Βοιωτίας.

4) Φατιόν Σπάχιου: 19χρονος τερματοφύλακας (γεννήθηκε το 1994) και έχει ύψος 1.80. Έχει αγωνισθεί στις ομάδας του Εθνικού Πειραιά (εφηβικό) και στον Α.Ο. Προφήτη Ηλία ως βασικός στην Β' κατηγορία Πειραιά.

5) Κώστας Χωραφάτης: Δεξιός εξτρέμ και έχει ύψος 1.82. Ο Χωραφάτης παίζει εξίσου καλά και στην αριστερή πτέρυγα. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στο εφηβικό τμήμα της ΑΕΚ και στη συνέχεια αγωνίστηκε στις ομάδες, Άτταλος Νέας Πέραμου, Βύζας Μεγάρων (Γ' Εθνική) και την χρονιά που διανύουμε είναι στον Κεραυνό Θεσπρωτίας (Δ' Εθνική).

6) Δημήτρης Θανόπουλος: 25χρονος (1988) χαφ με ύψος 1.82. Έχει παίξει σε, Α.Ε. Δήλεσι, Αίας Σαλαμίνας (Γ' Εθνική), Α.Ο. Δικαίου, Κως, Α.Ο. Κορωπίου.

Τέλος, ο Μπάρακ Μωχάμεντ παίζει στη μεσαία γραμμή και είναι 22 ετών και έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στη Β' Εθνική. Την τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκε στη Δ' με τον Πανελευσινιακό.

Ετικέτες: