Η πιο κρίσιμη αγωνιστική για την πορεία των μπαράζ διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο στην Πάρο

Δεύτερη... πράξη

Στο νησί της Πάρου θα είναι στραμμένα τα βλέμματα όλων των φιλάθλων αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς στο γήπεδο της Παροικιάς θα διεξαχθούν και τα δύο παιχνίδια των μπαράζ. Μύκονος και Παμμηλιακός έχουν από τρεις βαθμοί και έχουν ένα μικρό προβάδισμα σε σχέση με τις άλλες δύο ομάδες.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Την πρώτη αγωνιστική η Μύκονο επικράτησε δύσκολα στο γήπεδο της Τήνου, αφού επικράτησε με 2-1 του Αίαντα Σύρου. Στο άλλο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής, ο Παμμηλιακός επικράτησε με 1-0 του Πανθηραϊκού, βγάζοντας τους Σαντορινιούς εκτός στόχων. Η ομάδα της Μήλου ήταν καλά στημένη εντός του αγωνιστικού χώρου και δεν άφησε σε κανένα σημείο του αγώνα κενούς χώρους και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι παίκτες του Πανθηραϊκού να μην μπορούν να μπουν με αξιώσεις μέσα στην περιοχή του Παμμηλιακού. Από την άλλη, οι Μηλιοί κατάφεραν και σκόραραν σε κόντρα επίθεση κι αυτό το γκολ ήταν αρκετό για να πάρουν μια σπουδαία νίκη. Έτσι, Α.Ο. Μυκόνου και Παμμηλιακός έχουν από τρεις βαθμούς, ενώ Ajax Σύρου και Πανθηραϊκός έχουν μηδέν.

Όποιος κερδίσει... βλέπει πρωτάθλημα

Το Σάββατο στις 18:00 στο γήπεδο της Παροικιάς θα διεξαχθεί το παιχνίδι μεταξύ του Παμμηλιακού και του Ajax Σύρου. Οι δύο αυτές ομάδες ήταν στο δεύτερο όμιλο και τη φετινή χρονιά έχουν βρεθεί ήδη δύο φορές αντιμέτωπες. Στην Μήλο ο Παμμηλιακός είχε επικρατήσει με 1-0, ενώ στη Σύρο οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με 0-0. Τώρα, τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη (όχι ότι στο πρωτάθλημα δεν την ήθελαν) για να έχουν ελπίδες κατάκτηση τους πρωταθλήματος. Μπορεί ο Παμμηλιακός να έχει ένα μικρό προβάδισμα, αφού ήδη έχει τρεις βαθμούς, όμως και ο Ajax δεν έχει χάσει τις ελπίδες του και θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη. Σύμφωνα με τις δυνατότητες των δύο ομάδων, το παιχνίδι αναμένεται να είναι συναρπαστικό και ανοικτό σε οποιοδήποτε αποτέλεσμα.

Την Κυριακή στις 09:00 στο ίδιο γήπεδο Α.Ο. Μυκόνου και Πανθηραϊκός θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Οι Μυκονιάτες όπως και ο Παμμηλιακός έχουν ένα μικρό προβάδισμα σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Ο Πανθηραϊκός είναι με την “πλάτη στον τοίχο” και θέλει μόνο νίκη απέναντι στην Μύκονο την Κυριακή, ώστε να ανατρέψει τα προγνωστικά και να αποκτήσει κάποιες ελπίδες. Ο Θεόφιλος Παχατουρίδης γνωρίζει πολύ καλά πως με νίκη απέναντι στον Πανθηραϊκό, κάνει ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.


ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ
(2η αγωνιστική)
  Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα    
1. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ - ΝΕΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΡΟΥ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ Σάββατο 20/04/13 18:00    
2. Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ - Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ Κυριακή 21/04/13 09:00    
ΝΕΩΝ 2ος ΟΜΙΛΟΣ
(12η αγωνιστική)
  Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα    
3. Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ - Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ ΑΓΙΟΥ ΑΡΣΕΝΙΟΥ Σάββατο 20/04/13 15:00    
4. Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ - Α.Ο. ΠΑΡΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΡΣΕΝΙΟΥ Κυριακή 21/04/13 15:00    
5. Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ - Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙΟΥ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ Κυριακή 21/04/13 19:30    
2η Φάση Πρωταθλήματος Παίδων
(3η αγωνιστική)
  Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα    
6. Α.Σ.Ν. ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΘΙΟΥ - Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ ΚΟΡΘΙΟΥ ΑΝΔΡΟΥ Παρασκευή 19/04/13 16:30    
7. Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ - Α.Σ.Ν. ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΘΙΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ Κυριακή 21/04/13 13:00    
8. ΝΕΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΡΟΥ - Α.Π. ΣΥΡΟΣ 2002 ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ - ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Τρίτη 23/04/13 17:30