Ο Ajax Σύρου με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το μεσημέρι έβαλε τέλος της συνεργασίας με τον τεχνικό της ομάδας με τον Μάκη Πούλο

Υπηρεσιακός... ο Κώστας Συριανός

Ο Μάκης Πούλος μετά την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το μεσημέρι ο Ajax Σύρου, αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας. Η διοίκηση του Συριανού σωματείου, θεώρησε απαράδεκτο το γεγονός ότι ο πρώην πλέον τεχνικός της Μάκης Πούλος, είχε συζητήσεις με τον Α.Ο. Σύρου, την εποχή που ο Ajax μετέχει στα μπαράζ του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε, ο έμπειρος τεχνικός μπορεί να είχε μία συζήτηση με τον πρόεδρο του Α.Ο. Σύρου, Γιώργο Φώσκολο, όμως τίποτα δεν είχε ξεκαθαρίσει και τίποτα δεν ήταν σίγουρο. Υπήρχε η δέσμευση όμως, πως μετά τη διαδικασία των μπαράζ οι δύο πλευρές θα ξανασυζητούσαν το ενδεχόμενο συνεργασίας. Ο Μάκης Πούλος μετά τα προχθεσινά δημοσιεύματα είχε τονίσει πως κοιτά αυτήν την περίοδο την ομάδα στην οποία εργάζεται και πως θέλει πάνω απ' όλα το καλό της. Στην συνέχεια θα κοιτούσε και θα εξέταζε προσεκτικά τις προτάσεις τις οποίες έχει και θα αποφάσιζε για το μέλλον του. Έτσι, φθάσαμε στην ανακοίνωση της διοίκησης του Αίαντα Σύρου, που έβαλε τέλος στη συνεργασία με τον Μάκη Πούλο και άφησε αιχμές για τον Α.Ο. Σύρου.

Την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τα εναπομένοντα δύο παιχνίδια ανέλαβε ο Κώστας Συριανός. Ο έμπειρος τερματοφύλακας εξάλλου ήταν τραυματίας και στα δύο αυτά παιχνίδια δεν θα μπορούσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ajax.

Ετικέτες: 

Διαβάστε ακόμα