Ο Παμμηλιακός επικράτησε με 3-2 του Αίαντα Σύρου και τώρα...

Πάει για το πρωτάθλημα

Ο Παμμηλιακός επικράτησε στο γήπεδο της Παροικιάς με 3-2 του Ajax Σύρου και την επόμενη αγωνιστική πάει για τον τίτλο του πρωταθλητή. Οι Συριανοί αν και προηγήθηκαν στο σκορ, δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα και με την ήττα αυτή, η χρονιά τελειώνει εδώ, αφού έχασαν τις όποιες ελπίδες είχαν για την κατάκτηση του τίτλου. Ο Παμμηλιακός γίνεται η πρώτη ομάδα η οποία έχει έξι βαθμούς και είναι μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το άλλο παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 9 το πρωί στο ίδιο γήπεδο, με τον Α.Ο. Μυκόνου να θέλει μόνο νίκη, ώστε να “πιάσει” στην κορυφή της βαθμολογίας την ομάδα της Μήλου.

Στο 19' ο Μπαλόπιτας εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ασταθή απόκρουση του Αϊβαλιώτη από το φάουλ του Ξυγκάκη και με πλασέ από κοντά άνοιξε το σκορ για τους Συριανούς (1-0). Στο 38' ο Παπαδημητρίου με ωραίο σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1), αφού ο Πρίντεζης δεν κατάφερε να αποσοβήσει τον κίνδυνο για την εστία του.

Οι Μηλιοί πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο με γκολ του Τσιριγωτάκη πέρασαν μπροστά στο σκορ. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το σκορ να είναι 2-1 υπέρ του Παμμηλιακού.

Στο 69' ο Αναγνωστόπουλος με κεφαλιά ισοφάρισε για λογαριασμό του Αίαντα Σύρου (2-2). Η ομάδα του κ. Γκούτζα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, αφού στο 79' με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Τσιριγωτάκη πέρασαν και πάλι μπροστά στο σκορ (3-2). Η ομάδα του Κώστα Συριανού αν και προσπάθησε στη συνέχεια να φτάσει στην ισοφάριση, δεν τα κατάφερε. Οι Συριανοί ολοκλήρωσαν με δέκα παίκτες το παιχνίδι, αφού ο Αναγνωστόπουλος αποβλήθηκε από το παιχνίδι, καθώς στο 80' αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του “άρχοντα¨του αγώνα.