Έκλεισε σέντερ φορ μεγάλης κλάσης ο Α.Ο. Συρου και είναι.... κοντά σε Κ. Συριανό, Γ. Περιάλη

Οι εξελίξεις τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στον Α.Ο. Σύρου, αφού οι μεταγραφές κλείνουν η μία μετά την άλλη. Όπως είχαμε αναφερθεί και σε παλιότερο άρθρο μας, ο πρόεδρος της Συριανής ομάδας Γιώργος Φώσκολος ήταν στην Αθήνα όπου συζητούσε με ποδοσφαιριστή μεγάλης αξίας. Έτσι, μετά από δύο ημέρες συζητήσεων και μεγάλες πιέσεις από όλες τις πλευρές, η συμφωνία είναι γεγονός και το μεγάλο ΄”μπαμ”... έγινε. Ο 25χρονος επιθετικός έχει γεμάτες χρονιές στις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα τον Α.Ο. Σύρου. Ο έμπειρος επιθετικός έχει περάσει και από ομάδα των Κυκλάδων, όπου εκεί έδειξε την μεγάλη του κλάση και την βοήθησε να πετύχει τους στόχους της. Το μεγαλύτερο του προτέρημα είναι η ηλικία, αφού, ακόμη έχει πολλά χρόνια μπροστά του και δεν έρχεται στη Σύρο για τα τελευταία του “ένσημα”. Την περσινή χρονιά σημείωσε πάνω από 20 γκολ στην ομάδα που αγωνίστηκε. Από την πλευρά τους οι διοικούντες της ομάδας είναι ξετρελαμένοι από τη συμφωνία αφού παρουσιάζουν την μεταγραφή ως την μεγαλύτερη σε μέγεθος επιθετικού, μετά του Πέτρου Γιαβρούτα, πριν από πολλά χρόνια.

Τέλος, οι Συριανοί δεν μένουν εδώ, αφού είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον τερματοφύλακα Κώστα Συριανό και με τον 22χρονο Γιώργο Περιάλη.

Ο Κώστας Συριανός αναμένεται να μεταπηδήσει από τον Ajax στον Α.Ο. Σύρου και να κάτσει κάτω από τα δοκάρια, της ομάδας του Μάκη Πούλου, μια θέση στην οποία “πονούσε” το σωματείο, έπειτα και την αποχώρησε του Λουκά Κρητικού, ο οποίος θέλει να αναζητήσει την τύχη του σε ομάδα του κέντρου. Ακόμη μια περίπτωση που εξετάζεται από πλευράς Συριανών, είναι αυτή του Ορέστη Μανέκα. Ο νεαρός πορτιέρο είχε μεταγραφή από τον Α.Ο. Πάρου στον Εθνικό Αστέρα το 2010.

Ετικέτες: