Ιάκωβος Σταματίου και Γιάννης Ελκάντι από σήμερα ανήκουν στο ιστορικό σωματείο των Κυκλάδων

Παίκτες “κανόνια” απέκτησε ο Α.Ο. Σύρου

Δύο σπουδαίες μεταγραφές ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Α.Ο. Σύρου, καθώς στο ιστορικό σωματείο των Κυκλάδων, τη νέα αγωνιστική περίοδο, θα αγωνίζονται ο Ιάκωβος Σταματίου και ο Γιάννης Ελκάντι.

Για τον Σταματίου ήταν γνωστό ότι τα είχε βρει σε όλα με την Συριανή ομάδα (έμενε η ανακοίνωση από τη διοίκηση), αλλά και ο Ελκάντι ήταν κοντά σε συμφωνία, όμως δεν είχε αναφερθεί το όνομά του παίκτη, καθώς δεν είχε το δελτίο στα χέρια του. Έτσι, όταν ξεκαθάρισαν όλα για τον δεύτερο η διοίκηση του Α.Ο. Σύρου, ανακοίνωσε και τους δύο ταλαντούχους επιθετικούς.

Αν όλα πάνε καλά και οι δύο ποδοσφαιριστές αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, τότε πραγματικά η επίθεση του Α.Ο. Σύρου, θα βγάζει φωτιές, αφού συνολικά τη χρονιά που μας πέρασε, Σταματίου και Ελκάντι σημείωσαν 61 τέρματα.

Ο Γιάννης Ελκάντι την σεζόν 2012-2013 αγωνίστηκε στον Αργοναύτη και σημείωσε 23 τέρματα. Από την άλλη πλευρά ο Ιάκωβος Σταμτίου είναι λίγο-πολύ γνωστός στους φιλάθλους των Κυκλάδων, αφού για έξι μήνες αγωνίστηκε στην ομάδα του Πανναξιακού. Τη σεζόν 2012-2013 έπαιξε την Α.Ε. Περάματος και σημείωσε 38 τέρματα. Το βιογραφικό του αν και μόλις 26 χρονών είναι πλούσιο, αφού έχει 65 συμμετοχές ως επαγγελματίες στη Β' και Γ' Εθνική, με το Χαϊδάρι, όπου σημείωσε 28 τέρματα. Στη συνέχεια λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων ο Έλληνας στράικερ έπαιξε σε ομάδες της Δ' Εθνικής, όπως ο Πανελευσινιακός, η Κω και ο Πανναξιακός.

Τέλος και οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να παρουσιαστούν από τη διοίκηση την Πέμπτη το μεσημέρι.

Ετικέτες: