Φιλικό παιχνίδι μεταξύ παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Τήνου και Συνδέσμου Πειραιά

Η μπάλα δεν ξεχνιέται

Οι Φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο Τήνου για να παρακολουθήσουν την φιλική αναμέτρηση των παλαιμάχων του νησιού με τους αντίστοιχους της Ένωσης του Συνδέσμου Πειραιά, χόρτασαν θέαμα, αφού όλοι όσοι αγωνίστηκαν έδειξαν ότι η μπάλα δεν ξεχνιέται.

Οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, αν και έχουν “κρεμάσει” πολλά χρόνια τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια, έπαιξαν και απόλαυσαν με την καρδιά τους το παιχνίδι κι αυτή η ευχάριστη αίσθηση που υπήρχε εντός αγωνιστικού χώρου, μεταδιδόταν και στην εξέδρα όπου βρίσκονταν φίλοι και συγγενείς.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης τιμήθηκε από τους παλαίμαχους Πειραιά ο ποδοσφαιριστής της Τήνου κ. Βασλάμης, καθώς στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας πέρασε από ομάδες και των δύο συνδέσμων.

Από την πλευρά τους οι παλαίμαχοι Τήνου ευχαρίστησαν τους αντιπάλους τους γιατί δέχθηκαν την πρόσκλησή τους, αλλά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το άμεσο μέλλον.

Μεγάλη στιγμή της αναμέτρησης ήταν η παρουσία στο γήπεδο του παλαιότερου των παλαιμάχων της Τήνου, κ. Πρινέα, ο οποίος παρά το προχωρημένο της ηλικίας του αγωνίστηκε για 25 λεπτά και κατά την έξοδό του από τον αγωνιστικό χώρο αποθεώθηκε από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στην εξέδρα του γηπέδου.

Για την ιστορία και μόνο, αφού σ' αυτά τα παιχνίδια το σκορ δεν έχει καμία σημασία, η Τήνος επικράτησε με 3-1 των παλαιμάχων του συνδέσμου Πειραιά.

Οι Κυκλαδίτες προηγήθηκαν στο σκορ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλογήρου στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά το παιχνίδι και στο 68' μετά από ωραία ενέργεια του Βλαχάκη, ο Λούβαρης δεν δυσκολεύτηκε να στείλει για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενουμένων για να κάνει το σκορ 2-0.

Δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Φουράκης, κι έτσι μ' αυτόν τον τρόπο οι Πειραιώτες μείωσαν 2-1.

Ο Λούβαρης μετά την ασίστ του Βλαχάκη διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Παλαίμαχοι Τήνου (Σουράνης): Ψαρδέλης, Λούβαρης, Ρήγος, Β. Παγάνης, Μ. Παγάνης, Περιάλης, Παγίδας, Τσοπλάκης, Σανταμούρης, Αλβέρτης, Καλογήρου, Κορίνθιος, Δεληγιάννης, Βαλσαμής, Ι. Σουμπασάκος, Ν. Σουμπασάκος, Βλαχάκης, Πετρόπουλος, Σοφιανός, Ε. Ψαραδέλης, Φώσκολος.

Παλαίμαχοι Πειραιά (Μπάκας): Σαμπάνης, Γκαμάνης, Τζάμαλης, Τριανταφύλου, Τσίρμπας, Παπαλεξάνδρου, Γραμματικός, Πετρίδης, Τσεβρετζής, Πολυχρόνου, Σαρρής, Ξανθόπουλος, Μιχαλάκης, Σιαμέτης, Κουτής, Ιωαννίδης, Αλαμάνης, Κανέρης, Φουράκης, Κολούκας, Βιδάλης, Μαρούσης, Λάχοβιτς.