Ο Α.Ο. Σύρου παρουσίασε επίσημα την έναρξη λειτουργίας τμημάτων υποδομής

Ανοίγει νέο κεφάλαιο... στην ήδη πλούσια ιστορία του

Νέο “κεφάλαιο” στην ήδη πλούσια ιστορία του, ανοίγει ο Α.Ο. Σύρου, καθώς πριν από λίγο παρουσίασε επίσημα σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε στο ξενοδοχείο “Νησάκι”, την έναρξη λειτουργίας τμημάτων υποδομής, με προπονητή το Γιάννη Ζαχαρίου.

Αρχικά ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Φώσκολος παρουσίασε τους τρεις νέους ποδοσφαιριστές που θα φορέσουν τη νέα αγωνιστική χρονιά τα χρώματα του Α.Ο. Σύρου. Βέβαια για τους παίκτες έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές, παρόλα αυτά η διοίκηση παρουσίασε στον κόσμο τους, Αλέξη Ξυγκάκη, Ορέστη Μανέκα και Γιώργο Βελέντζα.

Η μεγαλύτερη βέβαια στιγμή της σημερινής συνέντευξης Τύπου, ήταν η παρουσίαση της έναρξης λειτουργίας τμημάτων υποδομής. Ο Ανδρέας Φωτεινιάς φορτισμένος ψυχολογικά από την έναρξη λειτουργίας τμημάτων υποδομής, είπε πως ο Α.Ο. Σύρου, μόνο να κερδίσει έχει από την δημιουργία ακαδημίας, γιατί εκτός από τις βάσεις που βάζει, θα έχει να περιμένει και παιδιά που σε λίγα χρόνια θα έχουν τη δυνατότητα να στηρίξουν το ανδρικό τμήμα.

Όπως αναφέρουμε παραπάνω, προπονητής των τμημάτων υποδομής θα είναι ο Γιάννης Ζαχαρίου και ο Ορέστης Μανέκας θα αναλάβει τους μικρούς τερματοφύλακες.

Ο Α.Ο. Σύρου προχώρησε ένα βήμα παρακάτω, αφού ο Γιώργος Φώσκολος τόνισε ότι η ακαδημία θα είναι ένα ανεξάρτητο κομμάτι, όπου για τη λειτουργία του θα είναι υπεύθυνοι οι ίδιοι οι γονείς.

Τέλος, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξαν οι υπεύθυνοι τόσο της ομάδες όσο και της ακαδημίας, κάθε γονιός θα υπογράφει ένα ιδιωτικό συμφωνικό με τον Α.Ο. Σύρου, όπου κάθε τέλος του χρόνου ο παίκτης θα έχει δικαίωμα να αγωνισθεί σε ομάδα της αρεσκείας του.

 

Αναλυτικότερο ρεπορτάζ, με όλα όσα είπαν τόσο ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Φώσκολος, όσο και ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Ζαχαρίου στην “Κοινή Γνώμη” της Τρίτης.

Ετικέτες: