Μέχρι της 31 Ιουλίου έχουν δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή οι ομάδες που πληρούν τις προϋποθέσεις για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής

Κόπηκαν 488 δελτία αλλοδαπών

Η 31η Ιουλίου ορίστηκε από την ΕΠΟ ως η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση των δηλώσεων συμμετοχής

στα σωματεία που έχουν δικαίωμα για την ενοποιημένη Γ ́ Εθνική.

Οι ομάδες που θέλουν να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τη σεζόν 2013-2014, θα πρέπει μέχρι την Τετάρτη 31 Ιουλίου να καταθέσουν τη σχετική δήλωση που έθεσε στη διάθεσή τους η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, συνο- δευόμενη από το παράβολο των 500 ευρώ και το απαραίτητο παραχωρητήριο για το γήπεδο που θα χρησιμοποιήσουν ως έδρα.

Στο μεταξύ μεγάλες διαστά- σεις φαίνεται να παίρνει το θέ- μα με την ανάκληση δελτίων αλλοδαπών ποδοσφαιριστών,

καθώς η ΕΠΟ έκανε ανάκλη- ση σε συνολικά 488 δελτία. Συνολικά η Επιτροπή Ιδιότητας Αλλοδαπών έλεγξε 508 δελτία από τα οποία ενέκρινε μόλις τα 20, καθώς τα υπόλοιπα δελτία δεν είχαν τα απαραίτητα δικαι- ολογητικά.

Τέλος, στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ οι διαιτητές και οι βοηθοί θα πραγματοποιή- σουν τα αγωνιστικά τεστ στις 9 και 10 Αυγούστου.

Σ’ αυτές τις εξετάσεις θα πά- ρουν μέρος διαιτητές και από το σύνδεσμο των Κυκλάδων, καθώς πριν από λίγες ημέρες πέρασαν με επιτυχία την πρώτη δοκιμασία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ

“Κατά την τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμ- βουλίου της ΕΠΟ ελήφθησαν, μεταξύ άλλων, οι εξής αποφάσεις.

Έπειτα από ενδελεχή έρευνα της Επιτροπής Ιδιότητας Μετεγ- γραφών και σχετική εισήγησή της, εγκρίθηκε η ανάκληση

488 δελτίων ερασιτεχνών αλλοδαπών ποδοσφαιριστών ελλείψει δικαιολογητικών εγγράφων (ελέγχθηκαν 508 περιπτώσεις). Οι ποδοσφαι- ριστές των οποίων τα δελτία ανακλήθηκαν, έχουν δικαίωμα να καταθέσουν τα νόμιμα δι- καιολογητικά και να αξιολογη- θούν από την ΕΙΜ. Τα στοιχεία της έρευνας που διενήργησε η ΕΙΜ θα παραδοθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Εγκρίθηκε η τροποποίηση των άρθρων 25 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα, κατόπιν σχετικής ομόφωνης εξουσιοδότησης από την τακτική Γενική Συνέλευση και συνάντησης

της ΕΠΟ με εκπροσώπους της Super League και της Football League. Ως καταληκτική ημερομηνία των δηλώσεων συμ- μετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής προσδιορίστηκε η 31η Ιουλίου 2013.

Τα αγωνιστικά τεστ των διαιτητών και βοηθών διαιτη- τών Super League θα πραγ- ματοποιηθούν στις 9 και 10 Αυγούστου 2013.

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου συμμετείχε με την ιδιότητα του τακτικού μέλους ο Χρήστος Καραβασίλης, ο οποίος κάλυψε τη θέση του παραιτηθέντος Νίκου Ανασόπουλου”.

Ετικέτες: