Συνέχισε να εντυπωσιάζει η Πάρος

Η Πάρος συνέχισε να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της καθώς επικράτησε με 0-4 του Καρτεράδου στη Σαντορίνη. Το συγκρότημα του κ. Τριανταφυλλάκου ήταν από την αρχή έως το τέλος της αναμέτρησης καλύτερο και δίκαια έφτασε στο «τρίποντο» της νίκης. Η Πάρος μετά τη νίκη της στη Σαντορίνη έφτασε τους 10 βαθμούς κι ανέβηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τους ίδιους βαθμούς έχει και η Μύκονος η οποία ηττήθηκε στη Σύρο από τον Α.Ο. Σύρου με 2-1.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι στο 25’ με τον Αρκουλή άνοιξαν το σκορ κάνοντας το 0-1. Ο σκόρερ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το αμυντικό λάθος του Σόνι, ο οποίος δεν εκτίμησε τη φάση και ο Αρκουλής με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ για την Πάρο. Ο ίδιος παίκτης στο 39’ ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και «άρχοντας» του αγώνα έδειξε αμέσως την παράβαση. Ο Τριανταφυλλίδης στο 40’ ευστόχησε από την… άσπρη βούλα κάνοντας το 0-2. Ο Χίσκα με ωραίο σουτ στο 52’ έβαλε τις βάσεις για μία μεγάλη νίκη της Πάρου μέσα στην Σαντορίνης κάνοντας το 0-3. Ο Σαρρής στο 55’ διαμόρφωσε το τελικό 0-4 για την Πάρο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ.  Ανδρικόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Νάκκα και Παντελάκη.

ΑΟ ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ (Στάθης Φίλων): Ροδάκης, Κουλόλι (59΄Τριαντάφυλλος), Βαρμάζης, Σόνι (74΄Κουρπέτης), Ντάλλας (59΄Φέκα), Φ'ιλων, Αχμετάι, Κουλόλι, Ζαχαράκης (51΄Αρβανίτης), Παναγιωτίδης, Τομορι.

Στον πάγκο ακόμη ήταν: Πελεκάνος, Φρατζέσκος, Χάλαρης.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Δημήτρης Τριανταφυλλάκος): Νίκας, Σωτηρόπουλος, Ρέλλας (89΄Χερουβείμ), Μπέτσα, Καμπάσης, Χίσκα, Αρκουλής (58΄Κούτσα), Γαβαλάς (50' Ζγουράτι Α.), Σαρρής, Τριανταφυλλίδης (78΄Βλακάς), Γιουρτζίδης.

Στον πάγκο ακόμη ήταν: Χαριστός, Λουκής, Ζγουράτι Φ.