Η ομάδα της Μυκόνου επικράτησε με 2-0 επί του Αγίου Ιερόθεου

Βαθμολογική… ανάσα για Άνω Μερά

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Άνω Μερά κι αυτό το αποδεικνύει με τα αποτελέσματά της. Η ομάδα της Μυκόνου σημείωσε την τέταρτή της νίκη σε έξι ματς και μετά το 2-0 επί του Αγίου Ιερόθεου, πήραν μία σημαντική βαθμολογική… ανάσα. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Άνω Μερά ο Ντατίδης ο οποίος έκανε τα πάντα εντός αγωνιστικού χώρου. Εκτός από τις δύο ασίστ του στο παιχνίδι, έκοβε τα πάντα στη μεσαία γραμμή. Από την πλευρά του ο Άγιος Ιερόθεος γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του μετά την Κηφισιά και απομακρύνθηκε από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό  σκέλος της αναμέτρησης, ήταν ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους αρχικά να μπαίνουν στο παιχνίδι με μεγαλύτερη… όρεξη. Η Άνω Μερα κόντρα στην ροή του αγώνα κατάφερε να βρει δίχτυα και στο δεύτερο μέρος σφράγισε τη νίκη έπειτα το 2-0.

                                                  

Οι καλύτερες στιγμές και τα γκολ της αναμέτρησης

2’ ο Ντάφλας εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα πέρασε παράλληλα και πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου.

9’ ο Παλιούρας με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Τσαρκάνι.

22’ η Άνω Μερά μετά την πτώση του Ντατίδη στο μαρκάρισμα του Μπιστρογιάννη μέσα στην περιοχή, κέρδισε πέναλτι αλλά και την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ.

23’ ο Λεσάι από τα… έντεκα βήματα νίκησε τον Ρουμπή και η ομάδα της Μυκόνου πήρε… κεφάλι στο σκορ με 1-0.

27’ άουτ πέρασε το πολύ δυνατό σουτ του Τσαρκάνι.

29’ τεράστια ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, ο Λένγκα συγκρούστηκε με τον Παλιούρα, όμως η μπάλα πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου.

50’ ο Ρούμπης με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Λεσάι.

65’ άουτ πέρασε η μπάλα μετά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λεσάι.

68’ ο Παλαιοπάνος μετά την κούρσα του Ντατίδη βρέθηκε φάτσα με το τέρμα και με ωραίο πλασέ νίκησε τον γκολκίπερ του Αγίου Ιερόθου και διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για την Άνω Μερά.

81’ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι αμυντικού όμως ο διαιτητής διαίταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

88’ μεγάλη ευκαιρία για γκολ για την Άνω Μερά με τον Μπρένο έπειτα τη σέντρα του Λεσάι.

ΑΝΩ ΜΕΡΑ (Νίκος Κωτσοβός) Παλιούρας, Ζώτος (58' Ξενάκης), Αχείμαστος, Λένγκα, Σούλτσε, Παλαιοπάνος (95' Σαλταμάρας), Σαββίδης, Καλαγκάνης, Ντατίδης, Λεσάι (90' Καλαμάρης), Κωφοκώτσιος (83' Γκιμαράες).

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός) Ρουμπής, Συμάκος (73' Μεταλλινός), Αποστόλου, Τσατσαρής, Ντάφλας, Μπριστογιάννης (46' Νομικός), Κομνηνός (57' Τσαγιάννης), Κράσι, Τσαρκάνι, Μουκίδης (73' Χατζηστάμου), Μπατής.