Ο Στέφανος Κουμπαράκης θα ανήκει πλέον στο σύνδεσμο των διαιτητών του Νομού μας

Την μεταγραφή του καλοκαιριού έκανε η ΕΠΣ Κυκλάδων

Η ΕΠΣ Κυκλάδων έκανε την μεταγραφή του… καλοκαιριού, καθώς μετά από συντονισμένες ενέργειες κατάφερε να κάνει δικό της τον Στέφανο Κουμπαράκη. Ο Συριανός ρέφερι επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα του έπειτα από 17 χρόνια και πλέον ως διαιτητής της Super League. Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως ο Κουμπαράκης ξεκίνησε την καριέρα του ως διαιτητής της ΕΠΣ Κυκλάδων και στη συνέχεια μεταγράφηκε στην ΕΠΣ Θράκης. Αυτό γιατί ο διαιτητής από τις Κυκλάδες πέρασε στην γυμναστική ακαδημία της Κομοτηνής και λόγω σπουδών έπρεπε να μετακινηθεί στην ακριτική πόλη. Εκεί μεγάλωσε ποδοσφαιρικά, ανδρώθηκε στον Σύνδεσμο διαιτητών Θράκης και μέσα από σκληρή δουλειά κατάφερε αρχικά να ενταχθεί στον πίνακα με τα ταλέντα της Β’ Εθνικής. Η συνέχεια γνωστή, ο Κουμπαράκης έχει μπει για τα καλά εντός πινάκων Super League και πλέον είναι έτοιμος να γίνει και διεθνής.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων μίλησε για την σπουδαία αυτή μεταγραφή, καθώς ως γνωστό ο Στέφανος Κουμπαράκης θα ανήκει πλέον την Ένωση των Κυκλάδων. «Είναι κάτι το οποίο επιδιώκαμε εδώ και καιρό, ώστε να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερα κίνητρα σε νέους που θέλουν να ασχοληθούν με τη διαιτησία». Αυτά είπε αρχικά ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων. Ο κ. Φρέρης στη συνέχεια αναφέρθηκε και για τις δυσκολίες που υπήρχαν στην μετακίνηση αυτή. «Ήταν σίγουρα μία δύσκολη διαδικασία και ταυτόχρονα επίπονη για τον ίδιο τον Στέφανο, γιατί μετά από τόσα χρόνια έπρεπε να κάνει όλες τις διαδικασίες για να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Ταυτόχρονα να αποχαιρετίσει τους φίλους που έχει κάνει στο πέρασμα των χρόνων και επίσης να μαζέψει τα πράγματά του και να έρθει στο νησί μαζί με την οικογένειά του».

Τέλος ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων απάντησε στο ερώτημα, αν αυτή η μεταγραφή φέρει και αλλαγές στα εσωτερικά της επιτροπής διαιτησίας και τον σχεδιασμό που υπήρχε. «Σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές και θα ενταθούν ακόμη περισσότερο οι προσπάθειες για εξεύρεση νέων ταλαντούχων διαιτητών. Θέλουμε να δώσουμε μεγαλύτερη ώθηση στο κομμάτι αυτό και να δώσουμε περισσότερα κίνητρα στους νέους».