Ανανέωσε με την Ελλάς ο Δημήτρης Σαμανίδης

Η Ελλάς Σύρου με ανακοίνωσή της έκανε γνωστή την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Σαμανίδη. Η διοίκηση της  ομάδας της Σύρου όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο έχει ως στόχο να διατηρήσει τον βασικό κορμό της περυσινής σεζόν, ενώ παράλληλα γίνονται κινήσεις για την ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση του ρόστερ, ώστε η Ελλάς να καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να εξασφαλίσει την άνοδο στην επόμενη κατηγορία

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Δημήτρης Σαμανίδης είπε:

«Είμαι χαρούμενος με την ανανέωση μου στην ομάδα. Την περασμένη σεζόν ήρθα για ένα δίμηνο περίπου, αλλά γνώριζα και τους ανθρώπους της διοίκησης και πολλούς παίκτες που κάνουμε παρέα εντός και εκτός γηπέδου και όταν μου πρότειναν να παραμείνω άλλη μια χρονιά, συμφωνήσαμε πολύ γρήγορα και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε την προετοιμασία».

Για τους φετινούς στόχους ο παίκτης της Ελλάς ανέφερε: «Οι φετινοί στόχοι - ας μη κρυβόμαστε - είναι σίγουρα η άνοδος στη παραπάνω κατηγορία και επίσης να παίξουμε ένα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο γιατί το υλικό της ομάδας είναι πάρα πολύ καλό!»

Η ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Σαμανίδη

«Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σαμανίδη. Του ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή αγωνιστική σεζόν».