Διεθνής διαιτητής ο Στέφανος Κουμπαράκης

Η ανοδική πορεία του Συριανού διαιτητή Στέφανου Κουμπαράκη συνεχίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μετά την άκρως επιτυχημένη παρουσία του στα γήπεδα της Super League, ο Κυκλαδίτης ρέφερι θα διευθύνει και ευρωπαϊκούς αγώνες. Ο Κουμπαράκης, μετά και την επίσημη ανακοίνωση από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, γίνεται διεθνής. Μία επιτυχία που θα γραφτεί με χρυσά γράμματα σε τοπικό επίπεδο, καθώς γίνεται ο πρώτος διαιτητής από το νομό των Κυκλάδων που θα διευθύνει ευρωπαϊκούς αγώνες.

Το πρώτο του ματς στην μεγάλη κατηγορία ο Συριανός διαιτητής το διεύθυνε στις 30 Απριλίου 2017. Ήταν ο αγώνας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Κέρκυρας. Την σεζόν 2017-18 έγινε και επίσημα διαιτητής της Super League. Έκτοτε ο Κουμπαράκης κοσμεί τα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας, καθώς με το ήθος του και τον αδαμάντινο χαρακτήρα του έχει καταφέρει να είναι από τους κορυφαίους διαιτητές της χώρας μας.

Η συγχαρητήρια ανακοίνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων

 

«Η Ε.Π. Σ. Κυκλάδων και τα σωματεία-μέλη της, συγχαίρουν τον Κυκλαδίτη διαιτητή της Super League Στέφανο Κουμπαράκη, για την αναβάθμιση του ως διεθνή διαιτητή και του εύχονται καλή σταδιοδρομία και να εκπροσωπήσει άξια το νομό μας».