Η ομάδα του Γιώργου Φωτεινιά έκανε ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης

Η Άνω Σύρος 2-0 τον Ανδριακό

Μία ακόμη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Άνω Σύρος, η οποία επικράτησε με 2-0 του Ανδριακού, στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων. Το συγκρότημα του Γιώργου Φωτεινιά έκανε ακόμη ένα βήμα για την εξασφάλιση της δεύτερης θέσης, η οποία θα την δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος. Βέβαια τη δεύτερη θέση διεκδικεί και η ΑΕ Μυκόνου, η οποία μάλιστα έχει και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Το παιχνίδι έγινε κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες, με τους ποδοσφαιριστές όμως να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Το ματς μεταξύ των δύο ομάδων το παρακολούθησαν λιγοστοί φίλοι του ποδοσφαίρου, οι οποίοι παρ' όλα αυτά έδειξαν ικανοποιημένοι από την εμφάνιση των παικτών τόσο της Άνω Σύρου όσο και του Ανδριακού. Ήταν ένα παιχνίδι αρκετά ανοικτό, καθώς και οι δύο ομάδες είχαν επιθετικούς προσανατολισμούς κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κάποιες καλές ευκαιρίες. Η Άνω Σύρος από την αρχή της αναμέτρησης έδειξε να ελέγχει το ματς και να απειλεί περισσότερο την αντίπαλη ομάδα. Έφτασε αρκετές φορές κοντά στο γκολ, όμως τόσο ο Παπουτσής όσο και η τύχη, του στέρησαν την χαρά αυτή. Ο Σαγκινέτος, με ένα πανέμορφο γκολ στο 7΄, νίκησε τον Παπουτσή ο οποίος ήταν αδύνατο να αντιδράσει στο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή του παίκτη της Άνω Σύρου. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο μέρος, καθώς ο Μπάλας με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τους γηπεδούχους.

Άνω Σύρος – Ανδριακός 2-0

Σκόρερ: 7’ Σαγκινέτος, 65’ Μπάιλας

Διαιτητής: Βακόνδιος, Βοηθοί: Καλόγερας - Νομικός

ΑΟ Άνω Σύρου (Φωτεινιάς): Νικητίδης (46' Χρήστου), Μαυράκης (38' Φραγκουδάκης), Αργυρός, Τρόκα, Ηλιάδης (52' Μιχάλοβιτς), Μπλάμο, Δεναξάς (62' Παπουδής), Φωτεινιάς, Σαγκινέτος, Ξαγοράρης, Μπάιλας.

Ανδριακός (Μαγουλάς): Παπουτσής, Χαλάς, Ψαριανός, Κριτής, Τσάμης, Ζαννάκης, Γλυνός (60΄Κουρέτα Ν.), Χαχάνι (60' Κουρέτα Α.), Κυριακίδης, Κιουράι, Ρεθι (85' Ρούτσι).