Ο Ανδριακός 6-0 τον Πάγο

Πιο εύκολα από όσο θα περίμεναν οι άνθρωποι της Άνδρου ήρθε η νίκη για την ομάδα τους, καθώς ο Ανδριακός επικράτησε με 6-0 του Πάγου. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν σε μία εύκολη επικράτηση. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους ταξίδεψαν στην Άνδρο με μόλις 12 ποδοσφαιριστές και με αρκετούς νέους σε ηλικία παίκτες. Παρ' όλα αυτά οι αθλητές του κ. Ζαχαρίου έκαναν την προσπάθειά τους για το καλύτερο. Πριν την έναρξη οι Συριανοί δεν θα μπορούσαν να ξεχάσουν τον μικρό Πασχάλη, ο οποίος έφυγε νωρίς από κοντά μας για την γειτονιά των αγγέλων.

Τώρα όσον αφορά στο ματς, ο Ρούτσι μόλις στο 8΄ άνοιξε το σκορ για τον Ανδριακό και στο 53΄ ο Κριτής διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα της Άνδρου. Ο Rethi πριν κλείσει το πρώτο ημίχρονο (44΄) έκανε το 3-0 και οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια με μία σημαντική διαφορά. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με τους γηπεδούχους να διατηρούν τον έλεγχο της αναμέτρησης. Ο Ν. Κουρέρα στο 56΄ και με τα δύο γκολ του Ψαριανού (65΄ & 70΄) διαμορφώθηκε το 6-0 για τον Ανδριακό.

Ανδριακός (Μαγουλάς): Παπουτσής (72’ Κάγιο), Ψαριανός (72’ Μπάμπης), Ρούτσι, Α. Κουρέτα (63’ Σπύρο), Κριτής, Ε. Ζαννάκης (63’ Κυριακίδης), Γλυνός (63’ Χαχάνι), Rethi (72’ Ζίο), Γ. Ζαννάκης, Qoraj, Ν. Κουρέτα.

Πάγος (Ζαχαρίου): Βαρθαλίτης, Καμπάνης, Πιτσικάλης (53’ Λαζαρίνος), Βουτσίνος, Τουντόσε, Πανής, Σκορδίλης, Καλιακάτσος, Φελουτζής, Ευαγγελόπουλος, Καπετανάκης.

Ετικέτες: