Στις 23 Μαΐου η Γενική Συνέλευση του Α.Ο. Πάγου

Τη Δευτέρα 23 Μαΐου (20:00) στο γήπεδο μπάσκετ του Πάγου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Συριανού σωματείου. Κατά τη διάρκεια της Γενική Συνέλευσης θα συζητηθούν θέματα όπως ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός, η εκλογή προέδρου και γραμματέα για την τήρηση των πρακτικών. Το σημαντικότερο θέμα βέβαια είναι ο καθορισμός της ημερομηνίας εκλογών για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Η διοίκηση, με την ανακοίνωσή της, καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να δώσουν τον "παρών" και ταυτόχρονα να δηλώσουν συμμετοχή στην ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Η ανακοίνωση:

"Ο Αθλητικός Όμιλος Πάγου καλεί τα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο καταστατικό, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23/05/2022 και ώρα 20:00 στον χώρο του ΚΑΠΗ στο γήπεδο μπάσκετ στον Πάγο.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα μετατεθεί για την Τετάρτη 25/05/2022 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Οικονομικός και διοικητικός απολογισμός πεπραγμένων του απερχόμενου Δ.Σ.
  2. Εκλογή Προέδρου και γραμματέα για την τήρηση των πρακτικών της Γ.Σ.
  3. Εναρμόνιση του καταστατικού με τα άρθρα 3, 5, 14, 22 και 24 του ν. 2725/1999 (Α' 121)
  4. Καθορισμός ημερομηνίας εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Η ομάδα χρειάζεται την στήριξη και την βοήθεια όλων ώστε να γίνουμε καλύτεροι, ευκαιρία λοιπόν στην γενική συνέλευση να εκθέσουμε τις απόψεις μας, να συζητήσουμε διάφορα θέματα που αφορούν την λειτουργία της ομάδας και να χαράξουμε από κοινού το μέλλον".