Άλμα ζωής για τον νεαρό αθλητή που από τον Πανθηραϊκό θα βρεθεί στην Κ19 του ιστορικού σωματείου των Αθηνών

Στον Ατρόμητο Αθηνών o Άγγελος Βαμβακούσης

Ταξίδι ζωής ετοιμάζεται να κάνει ο Άγγελος Βαμβακούσης ο οποίος από την Σαντορίνη και τον Πανθηραϊκό βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και τον ιστορικό Ατρόμητο. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής από τις Κυκλάδες εδώ και αρκετό καιρό έχει τραβήξει τα βλέμματα ομάδων πάνω του καθώς συμμετείχε με επιτυχία στις μεγάλες πορείες των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Κυκλάδων. Μετά από αρκετή σκέψη ο Άγγελος Βαμβακούσης αποφάσισε να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Ατρόμητο Αθηνών και μέσα από τις προπονήσεις να αρπάξει την ευκαιρία από τα… μαλλιά και να παίξει σε υψηλό επίπεδο.

Τώρα όσον αφορά την μετακίνηση του αθλητή, ο Άγγελος Βαμβακούσης με τον πατέρα του βρέθηκαν στα γραφεία του συλλόγου όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν αρχικά με τον Τόλη Αποστόλου επικεφαλή Σκάουτινγκ της ΠΑΕ και στη συνέχεια να υπογράψει στον ιστορικό σύλλογο. Τέλος, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο νεαρός αθλητής από τις Κυκλάδες θα αγωνιστεί με την ομάδα της Κ19 στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super league.

 

 

 

 

 

Η ανακοίνωση του Πανθηραϊκού

Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει την παραχώρηση του Άγγελου Βαμβακούση στον Ατρόμητο Αθηνών και έτσι από σήμερα ο νεαρός μέσος αποτελεί μέλος του τμήματος Under-19 της ομάδας από το Περιστέρι.

Ο 17χρονος σήμερα αθλητής μας ξεκίνησε την πορεία του στην ακαδημία Ποδοσφαίρου του Αθλητικού Κέντρου Playland σε ηλικία 5 ετών. Υπό την τεχνική καθοδήγηση του προπονητή-παιδαγωγού κ. Δημήτρη Κρεμμύδα, ο  Άγγελος συμμετείχε σε πολλά τουρνουά με την Ακαδημία του Playland, ενώ αγωνίστηκε με επιτυχία και σε όλα τα αναπτυξιακά τμήματα του Πανθηραϊκού.

Τον Φεβρουάριο του 2020 και πριν συμπληρώσει τα 15 του χρόνια, πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με το αντρικό τμήμα της ομάδας μας, στον εκτός έδρας αγώνα με το Φωστήρα για το πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής. Παράλληλα, όλα αυτά τα χρόνια αποτέλεσε ενεργό και πολύτιμο μέλος των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του, ο αδαμάντινος χαρακτήρας του καθώς και η εργατικότητά του, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον πολλών ομάδων προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο Άγγελος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο Αθηνών, ομάδα που φημίζεται για την εξαιρετική δουλειά που πραγματοποιεί στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο και την ανάδειξη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Έτσι, βρέθηκε σήμερα στην Αθήνα, συναντήθηκε με τους ανθρώπους της ομάδας και έτσι από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται με το αστέρι στο στήθος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας εκφράζει στον Άγγελο τις πιο θερμές του ευχές για αυτό το νέο βήμα της ποδοσφαιρικής του πορείας και του εύχεται να είναι πάντα γερός και να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους.

Καλή Επιτυχία Άγγελε!!