Ζαχαρίου, Φωτεινιάς το νέο τεχνικό δίδυμο του Α.Ο. Πάγου

Χρήστος Ζαχαρίου και Γιώργος Φωτεινιάς είναι και επίσημα το τεχνικό δίδυμο του Α.Ο. Πάγου. Η ομάδα της Σύρου, με ανακοίνωσή της, έκανε γνωστή τη συμφωνία της τόσο με τον κ. Ζαχαρίου για την συνέχιση της συνεργασίας τους, αλλά και με τον κ. Φωτεινιά. Τώρα, όσον αφορά στον Πάγο, η ομάδα της Σύρου έχει δηλώσει συμμετοχή στην Β΄ κατηγορία Κυκλάδων και σύμφωνα με την ανακοίνωση η έναρξη της προετοιμασίας είναι για τη Δευτέρα 29 Αυγούστου. Η φιλοσοφία της διοίκησης αλλά και του τεχνικού διδύμου παραμένει η ίδια καθώς άπαντες θέλουν να δώσουν χρόνο σε νεαρούς αθλητές και μέσα από εκεί να χτιστεί η ομάδα του αύριο.

Η ανακοίνωση του Πάγου

"Εκτιμώντας τον χαρακτήρα και την δουλειά του και γενικότερα όλη την περσινή προσπάθεια, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή κο Χρήστο Ζαχαρίου, όπου μαζί με τον Κο Γιώργο Φωτεινιά θα ηγηθούν της νέας προσπάθειας της ομάδας μας.

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην οικογένεια μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους.

Να ευχηθούμε σε όλες τις ομάδες των Κυκλάδων καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς και απρόοπτα και στους αθλητές μας καλό ξεκίνημα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 29 Αυγούστου".