Η ομάδα του Χρήστου Πελέκη επικράτησε με 0-3 του Ανδριακού

Με το τρίποντο στις αποσκευές επέστρεψε στη βάση του ο Αίαντας Σύρου

Tην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας σημείωσε ο Αίαντας Σύρου, καθώς επικράτησε εκτός έδρας του Ανδριακού με 0-3. Η ομάδα της Σύρου, αν και ταξίδεψε στην Άνδρο με αρκετές απουσίες (οκτώ συνολικά), κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των γηπεδούχων και να εξασφαλίσει το πρώτο της τρίποντο.

Τώρα, όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, το παιχνίδι είχε έναν αρκετά καλό ρυθμό με τις ομάδες να παίζουν ανοικτά και να ψάχνουν το γκολ. Το συγκρότημα του Χρήστου Πελέκη είχε σε πολύ καλή μέρα τους Μανώλη Μουλίδη και τον Ταμάμη που έβαλαν τις βάσεις για μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη.

Συγκεκριμένα, ο Ταμάμης στο 15΄ άνοιξε το σκορ για την Συριανή ομάδα, έπειτα από ωραία συνεργασία.

Πριν ακόμη κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Μουλίδης στο 19΄ διπλασίασε τα τέρματα για τους Συριανούς και με το 0-2 οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, αν και οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν, ειδικά μετά και την αριθμητική υπεροχή που είχαν μετά το 60΄, δεν κατάφεραν να απειλήσουν σοβαρά την ομάδα του Χρήστου Πελέκη.

Ο Νίκος Σαγκινέτος στο 60΄ αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ζαράνη και πήρε πρόωρα το δρόμο προς τα αποδυτήρια, αφήνοντας την ομάδα του με έναν παίκτη λιγότερο.

Ο Μουλίδης στο 70΄ διαμόρφωσε το τελικό 0-3 για τον Αίαντα .

Το ευχαριστώ της διοίκησης του Αίαντα Σύρου προς την διοίκηση του Ανδριακού:

«Όλοι από το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε την αντίστοιχη διοίκηση του Ανδριακού για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή του ανδρικού τμήματος. Από την πρώτη στιγμή που η ομάδα μας έφτασε στο φιλόξενο νησί της Άνδρου, άπαντες από την ομάδα ήταν δίπλα μας κι έκαναν ακόμη πιο εύκολο το ταξίδι μας. Αυτές οι κινήσεις μόνο καλό κάνουν στο τοπικό μας ποδόσφαιρο, αφού έτσι χτίζονται οι πολύ καλές σχέσεις μεταξύ των σωματείων. Από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα ώστε το αντίστοιχο τμήμα του Ανδριακού να έχει μία άριστη φιλοξενία στο νησί μας».

Ανδριακός – Αίαντας Σύρου 0-3

Διαιτητές: Ζαράνης, Χουλιάρας-Ψαριανός

Ανδριακός: Παπουτσής (50΄ Κρίτης), Παπαδόπουλος, Ρούτσι, Κουρέτα, Τηνιακός (67΄ Μπάκο), Ζανάκης, Μήλας, Rethi, Ζαννάκης Γ. (58΄ Ψαριανός), Γκουράι, Κουρέτα (58΄ Μπάβας).

Άγιαξ Σύρου (Πελέκης):Ρουμελιώτης, Ρούσσος Ν, Ρούσσος Α, Συριανός Α, Καραμολέγκος, Ταμάμης (Κουντούρης 46΄), Σαμανίδης, Σαγκινέτος Μπ (Σελαμάι 81΄), Σαγκινέτος Ν, Ξαγοράρης, Μουλίδης.