Η ομάδα της Σύρου επικράτησε με 3-2 του Ανδριακού στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων

Νίκη με ανατροπή για τον Πάγο

  • Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 30 Ιαν. 2023 - 15:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Τη δεύτερή του νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας Κυκλάδων σημείωσε ο Πάγος, ο οποίος επικράτησε με 3-2 του Ανδριακού. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων και ήταν στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Οι Συριανοί του κ. Φωτεινιά, αν και βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ, δεν το έβαλαν και στο τέλος πήραν μία σπουδαία νίκη. Στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει το σωματείο του Πάγου αυτές οι νίκες μόνο καλό μπορούν να του κάνουν, καθώς οι αθλητές του αποκτούν ψυχολογία, ενώ ταυτόχρονα και πολλές εμπειρίες. Ιδιαίτερα τα μικρά σε ηλικία παιδιά θα βγουν κερδισμένα μέσα απ’ αυτά τα παιχνίδια καθώς θα γνωρίζουν τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούν να γυρίσουν ένα ματς το οποίο τους έχει… στραβώσει.

Τώρα, από την πλευρά του ο Ανδριακοός προηγήθηκε στο 11’ με τον Κιοράι και με το γκολ αυτό οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι Συριανοί μπήκαν αποφασισμένοι για την ισοφάριση και πίεσαν γι’ αυτήν. Στο 52΄ο Γιάννης Αργυρός έφερε με ωραίο τρόπο το ματς στα ίσα. Πριν όμως κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από πλευράς Πάγου, ο Ανδριακός με τον Κουρέτα πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ στο 57’. Ο Μπάιλας στο 78’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε για λογαριασμό του Πάγου και από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος του η μπάλα πήγανε πάνω – κάτω με γρήγορο ρυθμό. Το παιχνίδι άνοιξε με τις δύο ομάδες να κυνηγούν το γκολ της νίκης. Ένα γκολ το οποίο ήρθε στο 85’ με τον Μαραγκό, οποίος έβαλε για πρώτη φορά την ομάδα του μπροστά στο σκορ και ταυτόχρονα διαμόρφωσε το τελικό 3-2 για τον Πάγο. 

Τέλος, πολύ η καλή διαιτησία του κ. Καλόγερα και των βοηθών του Βακόνδιου και Ρούσσου

Πάγος – Ανδριακός 3-2

Τα γκολ: Αργυρός (52’), Μπάιλας (78’), Μαραγκός (85’) – Κιοράι 11’, Κουρέτα 57’

Διαιτητής: Καλόγερας, Βοηθοί: Βακόνδιος-Ρούσσος

Α.Ο Πάγου (Φωτεινιάς): Συριανός Κ, Μακρυωνίτης, Αργυρός (Μαραγκός 72΄), Τρόκα, Σπανός (Ρούσσος Α 35΄), Σαμιωτάκης, Σκορδίλης, Συριανός Β (Χατζηδάκης 72΄), Φελουτζής (Δεσινιώτης 61΄), Περρής, Ρούσσος Κ (Μπάιλας 61΄)

Ανδριακός (Μαγουλάς): Κρίτης, Βολίκας (Παπαδόπουλος 46΄), Ψαριανός, Τηνιακός, Τσάμης (Κουρέτα 77΄, Ζαννάκης, Μήλας, Κρίτης, Κουρέτα, Κιοράι, Ρούτσι