Ισοπαλία στην Τήνο 1-1 με τον Ανδριακό ο Αίαντας Σύρου

Δύο βαθμούς άφησε στην Τήνο ο Αίαντας Σύρου, μετά το 1-1 με τον Ανδριακό. Το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων ήταν στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας Κυκλάδων. Η ομάδα του Χρήστου Πελέκη αγωνίσθηκε με απουσίες, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα υπάρχει το μεγάλο παιχνίδι κυπέλλου με την Ελλάς Σύρου. Από την άλλη πλευρά, ο Ανδριακός έδειξε πολλά καλά στοιχεία κι αν και βρέθηκε να χάνει στο 24’ από το γκολ του Μπάιλα, δεν το έβαλε κάτω και στο 71’ με τον Ε. Ζαννάκη έφερε το ματς στα ίσα. Οι δύο ομάδες στη συνέχεια προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ της νίκης, όμως δεν τα κατάφεραν. Το 1-1 έδωσε δικαίως από έναν βαθμός στις δύο ομάδες, με τον Αίαντα να φτάνει τους 26 και τον Ανδριακό στους 9.

Ανδριακός: Παπουτσής, Παπδόπουλος, Ψαριανός, Τηνιακός (70’ Kureta), Κρίτης, Ζαννάκης, Ρούτσι (70’ ?Βόλικας), Μήλας, Κουρέτα, Ζαννάκης Γ. (54’ Παλαμάρης), Qoraj (88’ Χαλάϊ).

Αίαντας Σύρου (Πελέκης): Ρουμελιώτης, Σαμανίδης (68’ Ραφιός), Ρούσσος, Συριανός, Καραμολέγκος (57’ Σαγκινέτος Ν.), Ταμάμης, Μπάιλας, Αρώνης, Ξαγοράρης, Μουλίδης, Σαγκινέτος Β.