Νίκησε το τοπικό ντέρμπι ο Αίαντας Σύρου

Ο Αίαντας Σύρου ήταν ο μεγάλος νικητής στο τοπικό ντέρμπι με τους Κανονιέρηδες για το πρωτάθλημα της Κ12. Το παιχνίδι είχε έναν καλό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να έχουν τις δικές τους καλές στιγμές.

Ο Σλοβάρι στο 4’ με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ για τους Κανονιέρηδες Σύρου. Στη συνέχεια, ο Αίαντας Σύρου ανέβασε την απόδοσή του και εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν. Αρχικά, ισοφάρισε με τον Καλμπυράκη στο 7’ σε 1-1 και με τον ίδιο παίκτη οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά με 2-1 στο 18’. Ένα λεπτό αργότερα ο Ζαράνης έκανε το 3-1 με σουτ από μακρινή απόσταση και ο ίδιος παίκτης στο 24, έκανε το 4-1. Ο Καλμπουράκης στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έκανε το 5-1. Τέλος στο δεύτερο ημίχρονο ο Αίαντας σημείωσε τρία γκολ με τους Πετσοπούλη τον Αμπουσερί (46, 54, 59΄). 

Κανονιέρηδες Σύρου (Βάλβης): Βασάλος (30’ Γιαννακόπουλος), Σαργολόγος, Τσούκου (44’ Μαυράκης), Μάρα (55’ Σαργολόγος), Χάμζα, Δαρζέντας (55’ Μαραγκός), Σλοβάρι, Παλαιολόγος, Μπόλας.

Αίαντας Σύρου (Ρηγούτσος – Ρούσσος): Νούσιας, Ζαράνης (44’ Πετσοπούλης), Αζιζάι (38’ Χατζαντώνης), Κοντός (58’ Νομικός), Μαύρος (58’ Βαρθαλίτης), Γυφτάκης (38’ Δημητράτος), Ντάσιος, Καλμπουράκης, Αμπουσερί.