Σε οικογενειακό κλίμα έκλεισε η χρονιά για τη Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Σαντορίνης

  • Τετάρτη, 19 Ιουλίου, 2023 - 06:08
  • /   Eνημέρωση: 19 Ιουλ. 2023 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Με μία γιορτή σε γνωστό εστιατόριο του Πύργου έκλεισε θετικά η χρονιά για τη σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Σαντορίνης. Η διοίκηση της σχολής έχει μείνει ικανοποιημένη με τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα των τμημάτων υποδομής και βάζει ακόμη πιο γερές βάσεις για ένα καλύτερο αύριο.
Βέβαια, μεγάλοι πρωταγωνιστές είναι τα ίδια τα παιδιά που δείχνουν πως αγαπούν αυτό που κάνουν και με την βοήθεια των προπονητών τους, βγάζουν κάθε μέρα τον καλύτερό τους εαυτό.
Έτσι, οι υπεύθυνοι της σχολής ποδοσφαίρου, θέλοντας να ευχαριστήσουν τόσο τα παιδιά, όσο και τους γονείς των αθλητών, διοργάνωσαν μία γιορτή όπου σαν… οικογένεια πέρασαν άπαντες καλά.

Η ανακοίνωση του συλλόγου

Ήρθε η ώρα να κλείσουμε την πρώτη μας ποδοσφαιρική χρονιά σαν μία οικογένεια!

Μία χρονιά που ξεκίνησε με τις καλύτερες βάσεις ως μέλος του μεγαλύτερου δικτύου σχολών ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, ολοκληρώνεται με υπερηφάνεια για τα όσα έχουμε πετύχει μόλις μέσα στο διάστημα ενός χρόνου ως Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης.

Σε αυτό το όμορφο ταξίδι, συνοδοιπόροι είστε όλοι εσείς. Πρώτα από όλα τα παιδιά μας. Τα ''αστεράκια'' μας. Οι γονείς, που είναι οι καλύτεροι συμπαίκτες της ακαδημίας μας. Οι καταρτισμένοι προπονητές μας και ο επικεφαλής μας, αλλά και η διοίκηση, που ακούραστα και με πολύ μεράκι έχει θέσει τις σωστές βάσεις για να έχουμε αυτό το όμορφο αποτέλεσμα.