Με διπλό στην Άνδρο άρχισε ο Αίαντας Σύρου

Το παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία των αγώνων της Α’ κατηγορίας Κυκλάδων ήταν αυτό μεταξύ του Ανδριακού και του Αίαντα Σύρου.  Ένας αγώνας που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, καθώς τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι Συριανοί ήθελαν να μπουν με το… δεξί στο πρωτάθλημα.

Ο Αίαντας, από την πλευρά του, έδειξε να είναι καλύτερος στα… σημεία και έφυγε από την Άνδρο με μία σπουδαία νίκη.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, ήταν μία αναμέτρηση με ωραίο ρυθμό και τις δύο ομάδες να θέλουν το πρώτο τρίποντο της χρονιάς. Από την πλευρά της η ομάδα της Σύρου άνοιξε το σκορ στο 8’ χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ξαγοράρη. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και ισοφάρισαν στο 11’ με τον Μήλα.

Ο Νομικός στο 21’ στάθηκε άτυχος, καθώς σε προσπάθειά του είδε τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι της ομάδας της Άνδρου.

Στο 29’ οι Συριανοί έχασαν τεράστια διπλή ευκαιρία με τους Μουλίδη και Κολλιάκο να μην μπορούν να νικήσουν τον Παπουτσή.

Στο 51’ ο Αίαντας πέρασε και πάλι μπροστά στο σκορ χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μουλίδη.

Στο 52’ ο Καμπάνης έχασε μία ακόμη καλή ευκαιρία να δώσει… αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του, μιας και το πλασέ του πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Παπουτσή.

Οι γηπεδούχοι όσο ο Αίαντας δεν έβαζε τρίτο γκολ, τόσο ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 63’ κατάφεραν να φέρουν και πάλι στα ίσα το παιχνίδι (2-2) με το τέρμα που σημείωσε ο Τσορτανίδης με πέναλτι.

Στο 69’ ο Βλαχάκης με σουτ από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ, ενώ στο 77’ ο Κολλιάκος έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ της ομάδας της Άνδρου και να γράψει το τελικό 2-3.

 

Ανδριακός – Αίαντας Σύρου 2-3

Διαιτητής: Ζαράνης, βοηθοί: Χουλιάρας-Ψαριανός

Ανδριακός  (Μαγουλάς): Παπουτσής, Χαλάς, Τσορτανίδης, Ρούτσι, Κρίτης, Ζαννάκης Β. , Σκανδάλης, Ρέθι, Κουλούρης, Μήλας, Κουρέτα.

Αίαντας Σύρου  (Πελέκης): Νικητίδης, Μιχάλοβιτς (75′ Σαλμάς), Νομικός, Σαμάνιδης, Κολιάκος, Μάιπας, Βλαχάκης (45′ Χαϊντίνι), Καλλίγερος (62′ Ψαρρός), Καμπάνης (75′ Ραμπαβίλας), Ξαγοράρης, Μουλίδης.